• album isimlerinin bir coğu anlaşılmaz bir şekilde psikoloji ile alakalı olan terimlerden oluşan rock grubu (bkz: pyromania) (bkz: hysteria) (bkz: retroactive) (bkz: adrenalize). ilk ablümleri oldukça iyi olan özellikle high'n dry ve on through the out door ama sonradan davulcunun kolunun kopması ile saçmalmaya başlayan rock grubu.adrenalize albumunden sorna ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum . bir best of çıkardılar sanırım.
  • en son süper bi albümleri çıktı 3 sene kadar önce. davulcu tek kol ile baya iyi idare etmiş . özellikle all i want is everything süper parça bu son albümde .
  • sağır leopar
  • pour some sugar on me diye pek anlamlandıramadığım bi parçaları vardır.ne o abi öyle dök şekeri yala gibi...
  • 11 ocak 2001 per$embe gunu kanal e 'de konseri olan grup..
    arkadas ilk basta deftones olarak solemisti sevinmistim bayaa.. neyse bunada sukur
  • hysteria albümündeki gods of war adli muhtesem parcada thatcher ve raegan ın konusmaları gecen ingiliz hard rock grubu
  • en bahtsiz rock grubu olarak tarihe gecen def lep, aslen sheffieldlidir. cikardiklari albumler arasinda pyromania, hysteria, adrenalize, high n dry benim ozel olarak sevdiklerimdir.

    grubun felaket kariyeri ilk olarak davulcu rick allenin sol kolunun bir araba kazasinda kopmasi ile ba$lar, 2 sene sonra da gitarist steve clark akciger yetmezliginden olur. rick'i grupta tutup tamamen elektronik bir davul duzenegi ile calmasini saglarlar, steve'in yerine de eski whitesnake elemanlarindan vivian campbell gelir.

    cok guzel muzik yaparlar, ama phil karde$im steve oldukten sonra lead gitara gecince gereginden fazla abaza solo atar, vivian yine bir derece dengeler onu ama, bir saatten sonra kafa yorar.

    eklemek gerekir ki dunyada en cok satan albumler top ten listesinde 3 albumleri bulunmaktadir.

    rocket...yeah...satellite of love diye de bagirmi$tim konserlerinde (bkz: gereksiz $ahsi detay vermek)
  • grubun ismi led zeppelin'den(lead zeplin) esinlenmedir, 70'lerin ingilteresinde moda olan harf oyunlariyla grup ismi olusturma furyasiyla "deaf leopard" olmus "def leppard".
hesabın var mı? giriş yap