• 1996 bilkent üniversitesi grafik bölümü mezunu; platin (vakt u zamanında) saçlı, nur yüzlü hanım kızımız.
    salkım hanımın taneleri filiminin başında ve sonunda; ermeni klarnetçinin yolunu gözleyen ve klarnetini vermeye çalışan rüya gibi hatun işte bu havva kızıdır.
    güzelliğiyle piyasanın tozunu attırabilecekken; kamera arkasını seçmiş, takdirimizi toplamıştır.
    mevla yolunu açık etsin.
  • bilgi universitesi sinema tv bolumunun ilk asistanlarindan. ayni zamanda ilk ayrilan asistan da olmustur. ugur yucel ile calisir.
  • ugur yucel'ın ilk filmi yazı tura'nın yapımcılarındandır
  • aynı zamanda alacakaranlık dizisinin hem yapımcısı ve hemde yazar kadrosundandı. ekibi icin calistigi televizyon kanaliyla büyük mücadeleler verdi ve halende vermeye devam ediyor.
  • kendisini ne zaman görsem aklıma serap aksoy geliyor. aynı gözler, aynı zerafet ve duru bir güzellik.
  • oncesini pek tanimam bilmem, lakin tanidigim insan hakkaten tanimaya deger bir insan.cok klise olacak ama kadin soguk goruntusunun altinda simsicak bir insan.normal sartlarda yanina yaklasmaya cesaret edemezsin fakat taniyinca da yanindan ayrilmak istemeyeceginiz turden.farkli bir tur.oyunculugu deniyor bence su an henuz baslamadi cunku baslayinca cok konusturacak kendinden kaldi ki bu ona verilecek ve taninacak firsatlarla da alakali,dogru zamanda dogru projede olursa ses getirecegine eminim.yaptigi isi cok ciddiye almasi aslinda onun hayata bakisi,hayati ciddiye aldigi kadar yaptigi isi de ciddiye aliyor, eglenmek keyif almak sevmek.sonuc olarak yanindaki insanlarin motivasyonlarini arttiran bir kadin.sanat,edebiyat ve sinema bilgisi de yeterince donanimli,izlediginiz bir film ya da kitap hatta bir tablo ustunden saatlerce sohbet edebilirsiniz.
  • babamın cesetleri oyununda bir türlü ağlayamayan güzel oyuncu. suratını büzüştürerek yaptığı ağlama sahneleri yeterli olmamıştır kanımca. öykü karayel'in güzel şeyler bizim tarafta'ki bütün oyun boyunca ağladığı performansını gördükten sonra bir krek takipçisi olarak beni tatmin edememiştir.
  • babamın cesetleri oyununda harika ağlayabilen güzel oyuncu. suratını çok ustalıklı kullanarak, küçük küçük, abartısız, mükemmel oyunculuğuyla, ağlama sahneleriyle şu ana kadar gördüğüğüm en gerçekçi kadın oyuncu olmuştur kanımca. bir krek takipçisi olarak beni fazlasıyla tatmin etmiştir.

    oyundaki tüm oyuncular gibi aşırı başarılı bir performans sergileyerek koltuğa adeta çivilemiş, özellikle tüm çözülüp ağladığım sahneler onun ağlamasıyla başlamıştır. kendisine ve tüm ekibe burdan tebriklerimi sunmayı bir borç bilirim.
  • 18. sadri alışık tiyatro ve sinema oyuncu ödülleri'ne yardımcı rolde yılın en başarılı kadın oyuncusu dalında aday olan başarılı oyuncu..
  • 20 dakikada ufak bir rolü olsa da işini hakkını vererek yaptığı belli olan güzel oyuncu.
hesabın var mı? giriş yap