• biricik eskişehir'in içine sakladığı en büyük güzelliklerden ayrık otu grubunun yepisyeni mis gibi şarkısı. hep beraber dinleyelim, dinlettirelim.
  • grubu bilmem ama solistin iyi yerlere gelceği kesin. fevkalade olmuş
  • deli kızın kolyesini taktım ben
    aklımı da üç paraya sattım ben
    hesabı da kitabı da boş verdim
    öyle içten öyle gerçek çok sevdim

    akıl akıl akıl akıl
    gel peşime takıl
    boşver bu dünyaya yavrum/ canım
    aşksız / yalnız / bir kez geldim ben
  • son zamanlarda sosyal medyada ve hatta sokakta çok sık göreceğimiz bir akım "deli kız" akımı. her yerde "deli kız"ın bir şeyi var. evimin 30 metre çevresinde deli kızın mutfağı ve deli kızın çeyizi adlı dükkanlar var mesela.

    belli ki bu arkadaşlar da o akımdan ekmek yemek istemiş, haklarıdır, yesinler. klipte başörtü, basma etek giydirilen erkek de olmak üzere her türlü çirkin klişeyi bulmak mümkün. müzikal anlamda da pek bir varlık gösterdikleri söylenemez. oldukça vasat bir işle karşı karşıyayız.

    hepsi tamam da, keşke herkese aynı anda yazdırmasalarmış, çok belli olmuş böyle.
  • eğlenceli klip. bir komedi filminde dinlermiş gibi bir his yaşadım hatta. yalnız klipteki solist kızın giydiği kıyafet çok tekdüze geldi bana. delice bir elbise yerine gündelik hayatta kullandığımız sıradan bir blue jean hiç klip havasına olmamış. bu kadar esrikliğin işlendiği bir şarkıda daha delice unsurlar olabilirdi. diğer erkek elemanların kıyafetini ise söylemek bile istemiyorum. eminim bir konser sırasında bile daha çılgın kıyafetler giyiyorlardır. biraz renk renk giyinin, ordan buradan yırtık, paçavra, "ayrık"sı bir görüntü olsun. neyse umarım bir dahakine. belki konserlerde bu havaya uyarlar da gönül alırlar. *
hesabın var mı? giriş yap