• staj yaptığım şirket. gözlediğim kadarıyla çalışanlarını eşekler gibi çalıştırıp, 3 yıl içinde postalayan müessese.
  • tam adı "deloitte touche & tohmatsu"'dur. tohmatsu japon ortakları oluyor sanırım.
  • global adi deloitte touche tohmatsu olan $irketin abd'deki kolu. turkiye'de de tohmatsu kullanilmamakta o ayri. kokenleri:
    de loitte: fransiz
    touch*: iskoc
    tohmatsu: japon muhasebeci olmakta
  • merkez bankası denetimi bu amcalardadır.yıl sonu tcmb nın kasa sayımının konusunu düşünmek lazım.
  • eğitimlerini istanbulda veren uluslararası denetim firması.

    denetim firmalarının danışmanlık kısımlarının ayrılmasına karşı danışmanlık operasyonlarını kısarak bölünme yaşamamışlardır. yapı kredi plaza b blokta faaliyet göstermektedirler. .
  • asosyal olmak isteyenlerin mekanı, elemanları çok çalışmaktan sürmenaj olurlar; denetim olayı halka açık şirketler ve bankalar için spk tarafından kanuni olarak zorunlu tutulmuştur; bu arkadaşlarda bu işi yapan 4 büyük firma olarak bütün piyasayı aralarında kırışmış olup parayı götürmektedirler. tek yaptıkları şirketlere gidip çok çalışyor ayakları yapıp denetim sonunda olumlu-olumsuz ya da şartlı görüş şeklinde bir görüş bildirmektir. en büyük firma ve holdingleri bir-iki hafta da denetleyip rapor hazırlarlar. bence tamamen makyaj yapıyorlar; gözü açık herkesi de işten çıkarttılar. mutantların kardeşliği şeklinde çalışmaya devam edin bakalım...
  • ismindeki "deloitte" kelimesi "x de loitte" isimli fransız ortağından gelmesine karşın, çalışanları dahil herkesin ismini diilooyt olarak telaffuz etmesine anlam veremediğim denetim şirketi. yurtdışındaki ofislerinde de durum aynı mı cidden merak ediyorum.
  • merkez ofisi levent yapı kredi plaza'da olan şirket. başlangıç maaşı 1600 ytl (brüt) olup çalışanlarını suyunu çıkarıncaya kadar çalıştırır.
  • 2005 senesinde abukluğa varabilecek eylemleriyle dikkat çeken sözde uluslararası fiiliyatta gayet türk firma.
    ilk örnek olarak; mayıs ayındaki yeni mezun alımlarında bir ara ik uzmanının bilinemeyen bir sebepten işe gelmemesiyle tüm işe alım faaliyetleri bir aydan fazla aksamıştır. koca şirket yerini dolduramadığına göre ya bu kişi ik gurusu ya da ik nın geri kalanı pek bi saf. nisan ayında gönderilen 1000 küsür cv ye haziran sonuna doğru yanıt verilmiştir. tabii bu arada diğer firmalar hemen hemen herkesi piyasadan topladığı için ağustosa kadar adam aramışlardır.
    ikinci ve daha ilginci; işe kabul edilenlerin eylül ayının başına kadar işe başlama tarihlerini öğrenememiş olmalarıdır, bu arkadaşlarımız soranlara sürekli ya 12 ya da 19 eylül demiş, ancak iş bir grup için 14 başka bi grupsa 15 inde başlamıştır.
  • yakında üzerine para verip iş alacak olan denetim firmasıdır.

    bir ucuzcular bir ucuzcular, amanin evlere senlik...ayrica bu aleme "remote control audit" kavramini sokmuslardir...kendilerini takdirle izliyoruz...
hesabın var mı? giriş yap