• tüm ağzının tadını bilen profesyonel rakı severlere gönül rahatlığıyla tavsiye ettiğim rakıdır. ben de zevkine güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim. (denemek neyse artık, bir büyüğü güzelce devirmek). yeni rakı'nın az fazla olan keskinliği yok, diğer kalbur üstü rakılar kadarda rahat değil, tam olması gerektiği gibi bir rakı.
  • birkez 35liğini aldım denedim, alkol olarak kaliteli ama lezzet olarak anason aromasını pek alamıyorsunuz,akşamcı işi rakılardan bence, akşam kafası güzel olup sabaha rahat kalkmak isteyenler için ideal olabilir ama şahsen ben çok hoşlanmadım,bunun kardeşi sırdem lezzet olarak bana daha güzel geldi
  • hem içimi güzel hemde fiyatı uygun rakı markası.

    şahsen bu rakıyı çok seviyorum. sadece keyfine bile bir otuz beşlik alıp tek başınıza içebilirsiniz, içimi o kadar güzel. ama yeni rakı gibi değil daha çok tekirdağ rakısı gibi. yani aroma olarak. eğer klasik rakıcıyım ben yeni rakı içerim diyorsanız çok sevk almayabilirsiniz. tekirdağcıysanız tavsiyemdir.
  • neva alkol'e ait akhisar'da üretimi yapılan şahane rakı markası. yeni rakı'ya kıyasla tekirdağ'ı daha çok severim bu sebeple yaş üzüm rakıları her zaman favorim olmuştur. demlen de tekirdağ gibi yumuşak içimli bir rakı olarak fiyatıyla soru işaretleri yaratsada (70liği 60 tl) damaktan geçerken tadıyla tüm bu soruları yıkayıp atıyor. evet yumuşaklık ve dolgunluk olarak bir tekirdağ değil fakat fiyatı, rahat içimi ve tadıyla bu eksikliğini unutturuyor. izmir ve çevre iller haricinde satıldığını görmedim, trakya'dan akrabalar geldiği zaman kasayla alıp götürüyorlar -rakının anavatanından onaylı diyebiliriz *- eğer tekirdağ ve benzeri rakılar seviyorsanız gördüğünüz yerde bir şans vermeniz önerilir.
  • yumuşacık, yağ gibi, en ufak rahatsızlık vermiyor.
    sağlıkla...
  • rakı içemeyenlerin kendini rakı içiyorum diye kandırdığı light anason türevidir. kendisinin rakı ile alakası olmayıp 1 litre icilse bile ham meyva gibi olmadan bırakan aldığıma bin pişman olduğum yumuşak sıvıdır.
  • hiç bilinmese de göbek rakısıdır. (bkz: göbek rakısı)
  • aldım, denedim. ama bir yeni rakı tadı alamadım. yani ağız tadıma uymadı. bir kadehini zor içiyorum. gerçi iyi de oluyor bir yandan. bir kadeh içip tadında bırakıyorum.
  • girdiğim tekel bayiinde elemanın tavsiyesi üzerine deneyip fiyat performansına bayıldığım rakı.

    piyasanın en iyi rakısı mı? tabii ki değil ama temiz içimli, lezzetli ve ucuz bir rakı, bundan sonra tercih ederim.
  • son 2 yıldır içtiğim rakı,tekirdağ ,yeni rakı ayarında değil ama içimi güzel sertliği kıvamında fiyat iyi tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap