• kendisini severek takip ediyorum. aşırı yakışıklı ve sempatik. sevgilisine türkçe öğretmesine de tav oluyorum. iyi kalpli birine benziyor, umarım hep böyle kalır.
  • eşcinsel temalı ilginç işlere imza atan youtuber.

    erkek arkadaşı ile kendi hallerinde mutlu mesut bir hayat sürüyorlar gibi görünüyor.
  • "türkiye'nin ilk eşcinsel kanalı" olarak lanse ediyorlar kendilerini fakat kazın ayağı öyle değil. 17-18 yaşlarında bir genç vardı, adını anımsayamıyorum şu an. zayıf, eneze de bi şeydi. o çocuk, ilk pasif deneyimini anlatmıştı da büyük olay olmuştu. bir sürü de videosu vardı. "eşcinsel olduğumu aileme nasıl açtım"dan tut da, "okulu bırakmak durumunda kaldım"lara kadar... onun dışında iki üç kanal daha vardı o dönem. yıl 2015-2016'lar falan. eşcinselliğin, homofobinin irdelendiği kanallardı yine onlar da.

    57659 abone ve 42 videosu bulunan deniz andrews kanalını şimdi gördüm. cemil ipekçi ile hollanda rotterdam'da bi kafede sohbet ediyorlar ferah feza. takibe aldım kanalı. beğendim açıkçası. eşcinsellere karşı homofobik bakış açısı geliştirmiş biri değilim. beni ilgilendirmez dört duvar arasında ne yaptıkları. biraz bakınayım kanala, daha kapsamlı bi entry daha girerim.

    https://www.youtube.com/…l/ucp0rawccgha1lwrqoah2z-g
  • erkek arkadasina evlenme teklifi ettigi video pek tatli.
    enerjisi, dişleri ve gülüşü über güzel.
    bu kadar hoş biri olup hetero olmasi beklenemezdi zaten.
  • videolarını severek takip ediyoruz, özellikle evlenme teklifi ettiği videodaki samimiyeti ve heyecanı bizim de içimizi pır pır ettirdi. kocaman mutluluklar diliyorum.

    jesse'ye türkçe öğretmesi ve aralarındaki uyum da takdire şayan, umarım hiç ayrılmazsınız.
  • bir erkeğin başka bir erkeğe aşık olabileceğine katiyen inanmaz, eşcinsel ilişkiyi daha çok, düdükleme dürtüsünün birer tezahürü gibi sayar, suni bi ilişki olduğunu söyler dururdum. leyla mecnun kabilinden divane bir aşk, iki erkek arasında da yaşanabiliyormuş meğer. bu yönüyle deniz andrews milattır düşünüş biçimimin değişiminde...

    mümtaz gey deniz andrews ve hollandalı sevdiceği jesse, evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. aralarındaki ilişkinin kalitesi öyle yüksek, öyle sıcak ki insan hayretlere gark oluyor gayriihtiyari. muhteşem bir uyum, muhteşem bi ahenk sahiden. allah mesut etsin! birlikte yaş alsınlar!
  • aslı inandık'ın canlandırdığı tiplemelerin kötü bir parodisi. aradaki tek fark bu çocuğun gerçek olması...
hesabın var mı? giriş yap