• denizle ilk tanistigimda ismine tapmistim ... ama babasi da zaten denizciymis .. kisa ama cok degerli zamanlari paylastik. derin bir espri yetenegine sahip olan deniz, en yorucu ve kotu anlari bile eglenceye donusturmekte bir numaraydi.. yuzeysellikle uzaktan yakindan alakasi yoktu, cidden kocaman bir kalbi vardi, ailesine cok onem verirdi..
    ben ona rondo deniz adini takmistim.. beraber calistigimiz donemde cok yogun is saatlerinde sadece oglen yemeklerini adam gibi yiyebilirdik ve o hep daha fazlasini isterdi :) bu nedenle yemekleri agzinda tefal rondo yemek robotunun cikardigi sesin aynisini cikarmayi basararak ogutur ve istahim kacsin die bana gosterirdi..sonuc malum..:) ogle yemeklerinden deniz hep tok ayrilirdi, ben de kusarak.. :))
    deniz mukemmel bir arkadasti, benim icin hep oyle kalacak ...
  • kardeşim kadar sevdiğim hepimizin yaramaz çocuğu. kalbimizi çok kötü acıtarak göçtün öbür dünyaya. zamansız göçtün. umarım şuanda cennettesindir. seni hep seveceğiz
  • annemin annesini çok yakından tanıdığı çocukmuş bu..tanırsın dedi çıkaramadım..bi ara karşılaşırız nasıl olsa..
  • beverly hills 90210 dizisindeki ray pruit karakterine feci benzeyen ve bu yüzden lise ve takip eden dönemlerde ne kadar karı kız varsa götürerek bizlere hiç bir şey bırakmayan merhum can dostum.
  • 8 ocak 2003 diyarbakır uçak kazası'nda hayatini kaybeden arkadasim, kardesimdir.
hesabın var mı? giriş yap