• sarıyer sahilinde, duvarlarında her gelenin bir iz bir yazı bıraktığı, rakı içilip, leziz balıklarından yenilesi, en kısa zamanda da tekrar gidilesi meyhane. çalışanları ise oldukça sempatik ve muhabbete düşkün. ayrıca müzik seçimleri tam kıvamında, ezginin günlüğü'nden başlayıp, bütün meyhanelerini dolaştım istanbul'un' diye devam edip kim bilir nerelerde geceyi noktalıyorlar.
  • istanbul'un kurtarılmış bölgelerinden biri olan sarıyer'in hemen sahilinde yer alan haftada bir kaçıp bir yandan kafa dinleyip bir yandan da demlenebileceğiniz küçük bir meyhane. yüzünüzde tebessümle buradan ayrılma oranınız bir hayli yüksektir.
  • mezeleri her zaman taze, muhabbeti şahane, müdavimi olunası mekan.
  • kutu gibi meyhane.
    o kadar dar ki; omuzlarim duvarlarinin arasina sigmadi.

    cogalsin boyle mekanlar. sicacik hissettiriyor insani.
  • küçük kayıkların hafif sallantısı ve sarıyerin o sakinliği eşliğinde rakınızı yudumlamak için çok ideal samimi bir mekan. ayrıca tasarımında da maviyle beyazın uyumundan faydanılmış olması da insana sanki ege de bir sahil kasabasındaymışsın hissi yaratıyor.
  • sarıyer sahilinde biranızı yudumlayıp kitabınızı okurken, denize ve sallanan teknelere karşı martıların seslerini dinleyip süzülüşlerini izleyebileceğiniz, bahcesinde otururken iceriden gelen ve her tınısıyla egeyi cagrıştıran hafif yunan müzikleriyle keyif alabileceğiniz salaş meyhane. biri şöyle güzel bir fotoğraf cekmiş.

    bu arada mekanın icerisi icin aynı güzel şeyleri söyleyemeyiz, dediğim gibi salaş bir yer yani büyük beklentilerle gitmemek gerek.
hesabın var mı? giriş yap