• özellikle son aylarda denizli´de bir anda ortaya cikan trend.

    7´den 70´e bircok kisinin üstünde jack wolfskin montlari görmekten gina geldi. bu akimin kaynagi da belli. türkiye´nin önemli tekstil firmalarindan olan kaynak tekstil baska bir tekstil firmasiyla yaptigi anlasma sonucu bir süre önce fabrika satis magazalarinda jack wolfskin ve the north face´in orjinal ürünlerini satmaya basladi. jack wolfskin´in bircok mont cesidi bulunurken, the north face´in sadece bir cesidi - iki rengi mevcut.

    bu markalarin türkiye´de üretilen ve yurtdisinda en düsük 160 euro´ya satilan ürünleri kaynak tekstil´de 190 tl* ve 160 tl´ye* satilmakta.

    the north face´i degil de, özellikle jack wolfskin´i neredeyse üc denizlili´den biri giyiniyor.

    önceleri sovyet birligi ruhu yakaladigimizi düsünerek mutlu olmustum herkesle tek tip gezmekten*, sonra tiksinti vermeye basladi her kösede ayni marka montlari görmek; artik daha fazla kisi almasin istedim. simdiyse batti balik yan gider; herkese kaynagini acikliyorum, almayanlar da alsin, almayanlari dövsünler, olmadi sövsünler.

    sürekli bir satis olmayacagini, ürünler tükendiginde satisin da bitecegini düsünüyorum. bitirin ki, daha satilmasin.

    ps: her iki markayi da test ettim, spor magazalarinda, yurt disinda bulunanlardan farki yok. ha, bunu her model icin söyleyemem, zira iki markanin da birer modelini aldim sadece.

    bu bir amme hizmetidir.
  • tespit gibi tespit. geçen haftasonu denizli'ye gittim ve kızılay tarafından dağıtılmış gibi herkes bi jack herkes bi north face. denizli ilinde kaynak tekstilin ihraç fazlası orjinal ürünleri satmasından kaynaklanıyormuş. denizli'ye giderseniz uğramanızı tavsiye ederim. sadece jack wolfskin ve north face değil, prada, gucci, diesel, hugo boss gibi markaların pantolonlarını, gömleklerini vs. bulabilirsiniz. bütün denizli halkı kaynak tekstil sayesinde modaya yön veriyor.*
  • jack wolfskin'in fabrikasının denizli'de olmasıyla bir ilgisi olabilir mi?
  • yalova'da da gözlemlediğim durum.
  • muğla'da da görülür. sanırım ege bölgesine sponsor olmuş
  • bende işyerimdeki bir arkadaşım üzerinden öğrendim. bazen paçoz tiplerde bile böyle marjinal ve pahalı markaları giydiklerini görürdüm. demek ki bundan kaynaklıymış. adamlar yeraltından en ünlü markaların ürünlerini tedarik ediyorlar ve giyiyorlar. biz de para bayılalım boş yere. ya da ağzımızın suyu aksın ama giyemeyelim, çok pahalı diye.

    t: güzel bir amme hizmeti.
hesabın var mı? giriş yap