• 14 mayıs 1995 doğumlu, belçikalı orta saha oyuncusu. 21 eylül 2011 tarihinde, belçika futbolun en büyük iki yıldız adayı da sahadaydı. biri londra'da romelu lukaku, diğeri ise lommel'de dennis praet. praet ilk resmi maçında, biri 30 metre mesafeye attığı pasıyla, iki assist yapmayı başardı. takım arkadaşı tom de sutter, maçtan sonraki açıklamasında yeni andreas iniesta'nın bulunduğunu söyledi. praet, futbol hayatına 8 yaşında katıldığı genk takımında başladı. 16 yaşında anderlecht, manchester united, arsenal, barcelona gibi takımlarla transfer mücadelesine girdi ve başarılı oldu.

    praet modern ofansif orta saha tanımına tam anlamıyla uyan bir oyuncu. çok iyi bir şut tekniğine sahip. pasları çok isabetli. çok hızlı olduğu için kanatlarda da oynayabiliyor. çok çalışkan ve baskı yapmayı seven bir oyuncu olduğu için daha gerideki pozisyonlarda da oynayabilmesine rağmen, forvet arkasında kalmayı tercih ediyor.

    şu aşamadaki en büyük eksiklikleri ise, dayanıklılığı, gücü ve şut anında sakin kalamıyor oluşu. ayrıca kafa toplarındaki eksiklerini de gidermeli.

    karakteri, ailesinin sayesinde, yaşıtlarının aksine çok oturmuş ve sahada çok olgun davranıyor.

    praet'in anderlecht'te ki kontratı 2013 haziranına kadar devam ediyor. ve liseyi bitirene kadar ülkesinde kalacağı kesin. ayrıca çok talibi olmasına rağmen, sert belçika liginde düzenli olarak oynamalı. tahmin edilen bonservis bedeli 8 milyon €.
  • anderlecht'in yeni 10 numarası. avrupa futboluna son yıllarda bir çok yıldız yetiştiren belçika futbolunun yeni altın çocuğu.
  • (bkz: yatırım)
  • şampiyonlar ligi grup maçlarında galatasaray'a en az bir gol yazacak genç yetenek.

    (bkz: at fava bekle)
  • netekim gs-mize bu akşam bilerzink gibi geçirmiştir, fesleğenden bahis bile açmıyorum.
  • fav'a atanlar kazandı!

    (bkz: #45302842)
  • the telegraph'ın haberine aston villa fc 7 milyon sterlin teklif sunmuş, anderlecht ise 10 milyon sterlin konusunda diretiyormuş. diğer yandan southampton ve everton'da yakından ilgileniyormuş.
  • çok büyük olasılıkla vfl wolfsburg'a transfer olacaktır. kevin de bruyne transferi bu haftaiçi büyük ihtimalle açıklanır, wolfsburg bu transfer için çalışmalara başlar. hem bruyne transferinden iyi bir para kazanmış olacaklar, hem de kendisinin alternatifi olarak çok genç ve kaliteli bir ismi almış olacaklar, üstelik kendisi de belçikalı. wolfsburg anderlecht'in istediği, aston villa'nın çok bulduğu 15 milyon euro'yu hiç düşünmeden öder kendisine. ingilizler de çok kısa süre içerisinde üçün beşin hesabını yaptığı için ağlamaya başlarlar. herşey bir yana bu belçika nasıl bir futbolcu fabrikası oldu, yakın dönemde nasıl bir alt yapı kurdular, hala inanmakta güçlük çekiyorum.
  • 2015/16 sezonunda takımı anderlecht ile çıkmış olduğu 37 lig maçında 6 gol atıp 8 de asist yapmış olan 21 yaşındaki belçikalı orta saha oyuncusu. bir kez belçika a milli futbol takımı forması giyen 1,81m'lik bu arkadaşın sözleşmesi uzatılmadığı takdirde gelecek sezon sona erecekmiş.
  • 10 milyon euro karşılığında sampdoria'ya transfer olan 22 yaşındaki belçikalı orta saha oyuncusu .

    soriano ve fernando gittikten sonra orta sahada oluşan boşluğa ilaç gibi gelecektir . tabii ki fernando gibi bir defansif orta saha değil ama soriano'dan daha teknik ve yaratıcı futbolcudur . italya ligine uyum sağlarsa iyi işler yapacağını düşünüyorum .
hesabın var mı? giriş yap