• bu sene nba draftı'na girecek potansiyelli bir oyun kurucu. 1993 almanya doğumlu, siyahi bir arkadaş.
    tipine ve boy/kilo verilerine bakarsak çok cılız. 186'ya 71 kilo hele nba hedefi olan bir basketbolcu için biraz komik rakamlar. ancak bunun avantajları da var. tahmin edebileceğiniz üzere müthiş bir çabukluğu var. hoop summit maçında 18 sayı 6 asist ile oynayarak dikkat çekti. yüzde 40 civarında bir üçlük yüzdesi var.
    nate robinson'a göre çok daha şirin bir tipi var. jrue holiday'imsi... utah seçmeli bu çocuğu.

    hoop summit performansı
  • 2013 nba draft'ta buyuk ihtimalle jazz tarafindan secilmesi beklenen alman oyun kurucu. hiziyla ve uzun kollariyla one cikiyor. yine de bir michael carter-williams veya trey burke kadar one cikacagini sanmiyorum.
  • nba için bile oldukça çabuk bir ilk adımı ve ivmelenmesi var. court vision'ı kötü değil ama pek kullanmıyor. 80 kilo haliyle anca pas arası kovalıyor şimdilik, azıcık kütlelenmesi lazım dicem de boyu 1.90 bile değil, onu nasıl ayarlicaklar bilmiyorum. şutu çok iyi değil, mekaniği de eh, düzelebilir yani şutu.
    az biraz da olsa oturmuş bi dynasty'de olması onun için avantaj, oyunu heyecan verse de oturtması gereken baya bi şey var. court vision'ı geliştiremezse, ki maksimumu ne olur bilmiyorum, çift oyun kurucuyla oynamak zorunda kalır ya da hanesine en 2019 best 6th man award kupasını koyar.

    önüme gelen her çaylak için de demek istemiyorum ama şut çalışsın allaşkına. avrupa şampiyonasında patlama yapar ama öyle ya da böyle.
  • dün gece oynanan washington wizards maçında attığı 3'lük sonrası zamanında gilbert arenas'ın yaptığı gibi gibi potaya sırtını dönmesiyle karizmayı tavan yaptırmıştır.
  • atlanta hawks tarafından 17. sırada draft edilmiş çok çabuk ve siyahi oyun kurucu.gelecekte iyi işler yapacak. ayrıca kendisi alman'dır.
  • şu an takır takır işleyen hawks makinesinde süre aldığı zaman jeff teague kadar yararlı olabilecek bi görüntü çiziyor. tabi ki jeff teague ile kıyaslamıyorum, henüz oralarda değil ama makinenin avantajlarını iyi değerlendiriyor. en son gece oynanan maçta 24 sayı ile kariyer rekorunu kırdı, yanına bıraktığı 10 asistle de kariyer rekorunu yineledi. sağlam adam.
  • hitler yaşasaydı öldürürdü muhtemelen bu arkadaşı böyle alman mı olur deyip.

    alman, atlanta hawks oyuncusu
  • balon.
  • atlanta hawks'ın alman oyun kurucusu. patlayıcılığıyla dikkat çekmekte ayakları çok hızlı. şutunu da biraz geliştirebilirse inanılmaz bir şey olur.
  • avrupa'nın yeni nesil tony parker'i olma yolunda ilerleyen pırpır oyuncu.
hesabın var mı? giriş yap