• (bkz: mydent)
  • aynı zamanda tadı damakta kalan bir sunday munich parçası da olur kendisi;

    the stress is starting to show
    in what you call beautiful
    and i've looked around
    this whole small town
    for what you think you need
    for what you want from me
    and i keep coming up
    keep coming up empty

    shadowing to learn where there's a lack in teaching
    making all the noise of the shyest angels
    going down deep so deep i can't breathe
    and i don't regret a single thing i've seen
  • identi.ca isimli nadide anlık durum bildirimi servisi üzerinde yazılan girdilere verilen isim. twitter'ın tweet'ı identi.ca'nın dent'i gibi. hem isim hem de fiil olarak kullanılabilir.

    (bkz: biz bunları dent'lerimizde yazdık)
    (bkz: yine ne dent'ledin bakayım sen)
  • (bkz: dendan)
  • özel diş kliniklerinin adlarına eklenen son ek. (bkz: abbasdent diş kliniği)
  • hakkında hiç bir şey bilmeden, sırf en ucuz coinlerden diye gidip 500 tane aldığım, iki gündür %75 artışla kucoin borsasısın en yüksek artış gösteren alt coini oldu kendisi. belki sıradan bir pump olayıdır düşer, ama belki de düşse bile arada bir de böyle yüksek uçuşlara geçer diye buraya not düşmek istedim.

    kucoin refli linkim size bir şey kaybettirmez ama sayenizde bana küçük bayram şekerleri tattırabilir. görebildiğim kadarıyla binancenin referans olayından çok daha kazançlı ve eli bol bir referans sistemi var.
  • 0,07 dolar civarlarından fiyatlanmaktır bu vakitlerde daha yüksek fiyatlara ulaşacağını düşünüyorum çünkü;
    1) bu coin'in bir farkı var arkadaşlar diğer coinlerde göremediğim şekilde şu anda iostore da indirip kullanabileceğiniz bir teknolojiyi insanlara sunuyorlar.
    "mobile data ındustry" dedikleri bir alanda mobil data paylaşımını sağlayabilen ve bunun alışverişini de dent coin üzerinden yaptıkları bir uygulama bu.
    android'de şu anda uygulamaları yok sadece iostore dalar.fakat bu yılın şubat ayında android markete çıkacaklarını duyuruyorlar.ve kesinlikle bu artış için büyük bir gelişim.
    2)dediğim gibi borsadaki diğer coinler gelecek vaad ettiği için ya da edebileceği için değerleniyorlar bunun gibi aktif kullanılanı yok.bu benim çok dikkatimi çekti.dent coin'ni şu anda kullanabileceğiniz aktif bir pazar var.
    3)bir dolar'ın çok altında alırken onbinlerce alabilirsiniz ve zirve yapma olasılığı yüksek.kesinlikle pump yiyecektir ve bu da sizin karınızı realize etmenize olanak verecektir.
    kucoin'de satılıyor kendisi.kucoinden edinebilirsiniz.
    google a kucoin yazarak kayıt olabilirsiniz.
  • kucoin de satışı olan coin gelecek vaat edecek mi görüp bakacağız
  • elimde 500 binden fazla tuttuğum coin. ciddi pump yiyecektir bence. geçtiğimiz boğa sezonundaki verge , tron , poe den daha ileriye gidebilir diye düşünüyorum.
    tabi adet yerini bulsun ytd.
  • paraşütsüz düşe düşe 40 satoshinin bile altında fiyatlanmıştır. aktif kullanılıyor dedik, gelecek vaat ediyor dedik, durmadan çıkacağına yönelik umudumuzu taze tuttuk ... ama anladık ki tuttuğumuz umut değilmiş *
hesabın var mı? giriş yap