• göztepe ve caddebostan'da yer alan diş klinikleri grubu. http://www.dentgroup.com.tr/ adresinden ulaşılabilir.

    edit: ataşehir palladium'un karşısına da kapsamlı bir klinik kondurmuşlardır.
  • benim diş doktorularıyla ilişkim genellikle yıllar sonra bile hatırladığım kötü anılarla dolu, çoğu garip insanlardı (durumu genellemiyorum, bunun sadece benim şanssızlığım olduğunun farkındayım). iyi olanların hepsi de ortodontist'ti. o yüzden uzun zamandır evim çok uzak olsa da dişimle ilgili her şey için buraya gidiyorum.. hiç hayalkırıklığına da uğramadım. çok ilgili olmalarının yanısıra işlemin acı vermemesi için herşey düşünülmüş. iğneyi bile özel bir araçla yapıyorlar, alet hava üflerken iğnenin vurulduğunu bile anlamıyorsunuz. bir de başka yerde görmemiştim ama kliniklerinde çocuklara özel bölümleri ve diş doktorları var.
  • dentgroup kids adında çocuk diş kliniği de var. çocukların diş hekimi korkusunu yaşamamaları için ellerinden geleni yapmışlar ve yapıyorlar.

    http://www.dentgroupkids.com/
  • şu anlarda gitmeyi düşündüğüm diş hastanesi
  • göztepe'deki yerleri biraz ufak. ancak ilk defa bir doktora kalp krizi geçirtmeden işlemimi tamamladı. genelde bana dayanamıyorlar. ayrıca diş temizliğinden sonra kontrole çağıran bir yer. 20'lik gömülü dişlerimi de aldıracağım o zaman doktor/fiyat kalitesi belli olur.
  • düşünüyorsanız, hiç düşünmeden gidin derim. 10/10'luk bi diş hastanesi
  • son 2 yıldır gittiğim ve memnun kaldığım tesis. tavsiye ederim.
  • maslak şubesine gittigim diş klinigidir.( yazar burada tanımını yaptı.)
    dişçi denilince diyar diyar kaçan, daha önce koltuktan kaçma vukuatlari bulunan, korkudan ağrıya kafa tutan bendeniz artık yeter dış ağrısı diyerekten gittim.
    son derece yakın davranış son derece sıcakkanlı personel,modern cihazlar, ne yapılacağını detayıyla ama korkutmadan anlatan ve asla can yakmayan hekimler.
    ne kadar tesekkur etsem az. biri değinmiş dijital anestezi diye bir şey var orda (belki her yerde var ama ben orda gördüm) anestezi iğnesini ve anestezi ilacını yavaş yavaş ve yeterince enjekte eden bir sistem. vallahi zonk zonk ağrıyan dişim için gittim ve hiç bir ağrı sızı duymadan tedavinin tamamını bitirdim diyebilirim. ayrıca tedavi bitince yanak şiş konuşamaz halde saatlerce kalmiyor insan. hem psikolojik hem de fiziksel olarak diş ve dişçi tedavisi oldum çıktım.
    fiyat olarak son 10 senedir dış tedavisine korkudan gitmedigimden bilmiyorum.
    hizmet ve personel olarak yüksek derecede tavsiye ederim
  • maslak şubesine gidip hayran kaldığım fakat 400 tl verip porselen kaplama yaptığım kaplamaya çok iyi değil cevabı aldığım bir gurup. daha sonra o kaplamanın yeni olduğunu söyleyince o fena değilmiş evet diye kıvırma eğilimine girilen gurup. %50 diş temizliği indirimi var diyip gittiğimde temizlik sonrası "o sadece nakit ödemede" cevabı aldığım, kredi kartımdan 158 tl kitledikleri gurup. kibar ve hoş yaklaşım, fakat bu tamamen seni düdüklicez rahat ol demekmiş. birdaha gider miyim asla tabiki.
  • diş konusunda benim kadar korkak ve nazlı bir insanı bile* hiçbir şekilde üzmeden korkutmadan, tüm nazıma oldukça güler yüzle katlanarak hizmet vermişlerdir.

    maslak şubelerinde bulunan özlem karaca hanımın güler yüzlülüğü bile korkularınızı yenmenize kafidir.
hesabın var mı? giriş yap