• eczanede penadur olmayinca yerine verilen ilac. sonuc: sag bacakta iki gunluk kismi felc, yatamama-kalkamama-oturamama durumu, ama hastaliktan eser kalmamasi.
  • yapılırken ve yapıldıktan sonra ilk 15 dk. insanı "acaba ölürmüyüm bencileyin buralarda" endişelerine gark eden ucuz ama etkili ilaç. ulen daha 15 dk. dolmamış be.

    (bkz: anaflaksi)
  • askerde hasta olan herkese, erin biri tarafından en kaba yerine acımasızca saplanan bir iğnein içinden zerkedilen ilaç.
  • düzenli yaptırması gerekenlerin ağrı kesici ile birlikte yaptırdıkları iğne. teni uyuşturan spreyler de etkilidir. eli yavaş birine denk gelmesi durumunda, penisilin kristalleştiği için iyice cana yakabilen ilaçtır aynı zamanda. kriptik tonsilit sırasında daha düşük dozların ardından, enfeksiyona noktayı koymak için yazılır reçeteye.
  • kriptik tonsillit adlı iğrenç hastalığın sonunda tam da "iyileştim ulan" derken sağ lobdan yediğim ve sadece sağ bacak değil vücudumun sağ yarısını felç etmiş hayvani ilaç. sağ bacak, sağ göt, sağ meme ucu gibi bir çok yeri sızlatır. hastalıktan zaten eser kalmamıştı. sanırım doktor "şu pezevenge bu ilaçtan yazayım da bir dahaki sefere sıkı giyinsin hasta olmasın" mesajı verdi.
  • verdiği acı bakımından penisilin ile karıştırılmaması gereken ilaç. hemşire ile aramızda şöyle bir diyalog geçmesine sebep olmuştur(h: hemşire, d: dublu);
    h: bu biraz canınızı yakabilir.
    d: ben alışığım penisiline, dayanırım.
    h: yok bu penisilinden farklıdır, biraz fazla yakar.
    d: e napalım deneyip göreceeaagghhhh, aaagghhhhhh, aaaagghhhhhh

    acil serviste beni 3 kere eşşek gibi anırtan iğnedir.
  • acısı bazen bir hafta boyunca kalça bölgesinden gitmez efendim. zerkten önce enjektöre morfin konmasını rica ederseniz zerk sırasında acı hissetmezsiniz. sonrası için söz veremeyeceğim.
  • yaparken resmen insanı bas bas bağırtan, yapıldıktan sonra da hastanenin orta yerinde küt diye bayıltan ilaç.
  • burada yazanları okuyup korkmayın, evet alerjiniz filan varsa elbette tehlikelidir fakat yoksa; öyle çok dayanılmaz bir acı hissetmiyorsunuz -ya da ben alıştım artık, ki ben bile alıştıysam, her şeylerden korkan ben, siz içinizi ferah tutun-
    zaten size korkmak için zaman bırakmayan bir ilaç kendisi, donmaması gerekiyor. içine biraz lokal anestezi ilacı koyabiliyorlar eğer rica ederseniz. ama ona da güvenmeyin çünkü bundan çok daha hafif bir antibiyotik iğnesini, çok daha fazla acı hissederek atlatmıştım. acı çekme ihtimaliniz tamamen iğneyi yapan kişinin ellerine kalmış durumda. biliyorum bu da pek rahatlatıcı olmadı, ama sonuç olarak başa gelen çekiliyor, kasmayın.
    derin derin nefes alın (bkz: %100 çalışıyor)
  • (bkz: #33559423)
hesabın var mı? giriş yap