• o yorumlar ırkçı olmayan insanı ırkçı yapar.

    edit:reddit ile 9gag ile alakası yok .twitter'da izmir earthquake yazın ve haber sitelerinin altındaki yorumları okuyun .reddit o yorumların yaninda insaflı bile kalmış .yüzde 60 80'i böyle.

    https://mobile.twitter.com/…tus/1322152190274883584

    https://mobile.twitter.com/…tus/1322172917178839041
  • buradan şunu anladım çomar; dil, din, ırk, milliyet fark etmeksizin çomardır
  • klasik 9gag yorumlarıdır. diğer pek çok felaket videosunun altında da bolca bulabilirsiniz. toxic internet community tasfiri bu yüzden vardır. yakın zamanda george floyd olayının yorumlarına bakınız ve şahsi alınmayınız.
  • reddit ve 9gag'ın klasik yorumlarıdır. hepsi türkiye'den nefret eder görünür. nedeninin ise siyasal olduğunu söylerler. biraz konuşunca "sen ve senin gibiler hariç" diye de eklerler.
  • sosyal medya popülaritesi sayesinde gittikçe aptallaşan, kutuplaşan, empati yoksunu hale gelen insanların her yerde olduğunu göstermektedir.
  • dangalak ırkçıların yorumları. aynısını türk ırkçıları ve dincileri de yabancıların uğradığı terör saldırılarında yapıyor. demem o ki orospu çocuğunun dini dili ırkı cinsiyeti yok.
  • 9gag, reddit gibi asosyal, no life bomboş adamların olduğu platformları ciddiye almayın. aklı başında herkes geçmiş olsun mesajı yolladı. dünyanın her yerinde oturduğu yerden ahkam kesen şişko, cips yiyen, otuzbirci kitle vardır. bunlar da o familyadan.
  • 9gag ironi, şaka, kara mizah derken ölçüsünü kaçırmış ergenlerin cirit attığı bir yere dönüşeli çok olduğundan umursamadığım yorumlar. bunlar hala kadınlar için bulaşık makinesi, yerleri mutfak, bana sandviç yap sakallarına gülüyor. az buz değiller yorumlarda ırkçılık ve seksizm her zaman gırla. muhtemelen max yaşı 16 olan ergenler.
  • yıllardır ifade etmeye çalıştığımız ama "dünyaya kafa tutuyor yeaaa"cıların anlamadığı olay.

    dünyanın yaklaşık %80'inde türkiye ile ilgili algı yüksek oranda negatif. türkiye teröristleri destekleyen, ülkelerin barış durumlarını bozan, durduk yere savaş çıkaran bir ülke konumunda. sadece ışid destekçisi etiketini temizlememiz bile yıllar alacak.

    ona atar, buna gider politikasının sonucu ne olacaktı ki?
  • niye illa sebebini kendimizde aramamız gerektiğini anlamadığım olay.

    mesela ben hiç sevmediğim bir ülkede 3 yaşında çocuk enkaz altında kalınca bunun makarasını yapmıyorum. bunun sebebi o ülkenin aşmış olması değil, benim mal olmamam.

    sebebi basit; çünkü ırkçı embesiller işte, daha fazlası değil. gerizekalılık bize özgü bir durum değil. bu yorumları yapanların zihinsel kapasitesi burada izmir üzerinden iğrenç yorumlar yapanlardan bir gram bile fazla değil. öyle olduğunu varsayarak kendiniz de ırkçılık yapmış oluyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap