• aynı zamanda bu hırkanın değişik desen ve renkleri komunist imaj aksesuarı olarak da kullanılabilir
  • kişinin depresyonu ağırlaştıkça hırka süner, iner, tüylenir, hırka tamamen organiktir; hırkayla depresyon interaktif haldedir.
  • unutulmamasi gereken bir diger şey de söz konusu depresyon hırkalı gencin ölü köpek bakisi sahibi erkekler sınıfına girmesi gerektiğidir, ileri derecelerde ise keş bakışlı erkekler sınıfına terfi edecektir.

    ayağa kalktığı zaman ise depresyon hırkası (domine edici feature olduğundan bu isimle anılsa yeridir) başı her zaman önüne eğik ve sarsakça yürür, asla gülümsemez, asla gülümsemez.

    ben bunların aynı tas aynı hamam başarısı ile devam edenlerine güney kampüsün çimenlerinde de rastladım ve hayrete düştüm. cam kenarlarında depresyonda otururken ne ara ders çalışmışlar ne ara o okulun* birtakım mühendislik bölümlerine girmişlerdi. sonra grunge dönem bitti, o duruş prim yapmaz oldu hepsi concon çocuklar oldular.

    hatta gidin bakin (bkz: bogazicide conconlasma sureci)
  • hırkacıların dişi kesimine mensup olanlar kolları illa ki uzun hırkalara bürünürler o uzun kollar illa ki parmak uçlarına dek uzanır ve kol uçları parmaklarla kavranır. (canlandırabildiniz mi bilemiyorum)

    işin ilginç tarafı bu modanın biz ortaokul yıllarımızda iken (89-93) tiki sınıflandırmasına giren kızlar tarafından uygulanır olduğu idi, bir takım merserize kazaklar, benetton hırkalar falan bu formatta giyilir, kol uçları sıkı sıkıya tutulur, göğsün üzerinde o şekilde dosyalar taşınır idi. (bu gözünüzde canlanmıştır biliyorum)

    sonra ise aynen burjuvanın aristokrasiyi takip etmesi, ardından alt sınıfların burjuvayı takip etmesi ve vitrinli dolapların 200 sene gecikme ile herkesin evine girmesi örneğinde olduğu üzre bu uzun kollu kazak ve hırkalar da grunge dönem insanı ve onu takip eden hip-hop hardcore gençliğe uzandı. merserize kazaklarla öncüleri olmuş kızlar ise tahminim prada çantaları ile laila'da sekiyorlar.
  • depresyon hırkalı lise talebelerinde gözlemlenen bir diğer ortak yön ise öğle teneffüsü bitiş zili çaldığında herkes bahçeden toparlanıp merdivenlere yöneldiğinde onların kalabalığın kenarından ters istikamette kışın ortasında depresyon hırkasının içinde sadece incecik bir gömlekle göğsü bağrı açık bir şekilde bahçe kapısını açarak dışarı çıkmalarıdır..bahçede ne yapar ne ederler o soğukta ders başlamak üzereyken bilinmez..
    üşüme, terleme, acıkma gibi eylemleri karizma ve depresyon hırkası uğruna ikinci plana attıkları kesin bir bulgudur..şimdiye kadar hiç bir depresyon hırkalı genç diğer arkadaşlarıyla futbol, basketbol oynamak gibi sosyalleştirici aktivitelerde bulunurken kaydedilmemiştir..bu tiplerin tuvalette sigara içerken yakalanmamaları da şaşırtıcı bir olay olarak gösterilebilir..
    okul dönüşlerinde servis kullanıyorlarsa genelde en arkanın bi önünde cam kenarına otururlar (nedense)..servisten ilk inen de genelde onlardır..
  • giyen sahıslar, her an erkek popchularin kaset kapaklarina verdikleri pozlardaki gibi dik, sinirli bakarlar bir de, derste genelde en arka sag ya da en arka sol da otururlar mutemadiyen yalniz otururlar, yalniz oturmasalar da uzun sureli sira arkadashlari olmaz hichbir zaman. derse katilim olaylari yoktur ama bu bilmediklerinden diil ben ashtim bu olaylari dunyevi ishlerle aram olmaz triplerindendir, anca hocanin zoruyla derse katilirlar o zaman da az oz dogru cvp verip yerine oturur ve etraftaki kendine yonelmesini bekledigi bakishlari observe ederler chaktirmadan. cep telleri genelde takoz modeldir ve her zaman titreshimdedir, hich bir zaman bi melodi sorduklari telefonlarinin guncel bi melodi chaldigi duyulmaz, kassa kassa titreshim yoksa, 4 season falan chalar. cep telinin rehberi boshtur sadece zorla tel nosunu vermek isteyenlerin nosu bi kereligine kaydedilir ve bir daha kullanilmamak uzere orda kalir. gecenin bi vakti butun arklari sirayla chaldirma, tel achip ders notu isteme, odev sorma gibi olaylari yoktur bu ve benzeri istekler karizma chizicidir. teneffuslerde yerlerinden kalkmadan walkman dinleme olaylari vardir, ne ishtir bu oolan diye merak edip slm ne dinliyon diye soranlara kaset gosterir ve mumkunse hich konushmadan walkman dinleme aktivitesine dvm eder, merakli shahsiyet de bu uchmush diyerekten ordan uzaklashir.
  • depresyon hırkası giyen tiplerin kisa kollu giydikleri hich gorulmemishtir, en populer renkleri gri siyah ve tonlaridir, arada bi kahverengi giydikleri hakkinda rivayetler vardir. genelde dar kot pantolon giyerler ama kendileri de chok zayif olduklari ichin dar kot uzerlerinde beach durur.-olm napiyon ki sen boyle kendini anlatiyon sanki. -sen nerden chiktin ya nerde kendimi anlatiyomushum ben hich oyle bi hirka giymedim bi kere, hele kantinde hich bi kiz kucagima oturmadi. -tabi oturmaz olm sen selchuk da okuyon oturt slklysa, kodumu oturturlar. -bi kere ben burda banu alkanvari kendi kendiyle dalga gechebiliteye sahip ustun insan triplerine giriyom annamiyon, sen okuzsen ben napiim -salaksin sen -asil sensin salak hem ne diye entry ye girdin, bizim de kendi yarichapimizda bi karizmamiz var sayende o da gitti, sozluu umumi wc olarak kullananlar arasina katcaklar senin yuzunden, bu entry de chope gitcek. -amaan olsun sen de arshive korsun, aa bak ne guzel shiir gibi oldu olsun korsun, napiyosun yaa (bkz: kendi kendine kafa atip kafani yarmak). -öl lutfen -oki ya bye
    (bkz: kendi kendine konusmak) (bkz: fight club) (bkz: o eleman tek otururken icinde ne firtinalar kopuyo)
  • ... depresyon fırkası mensuplarının resmi giyeceği
    (bkz: depresyon fırkası)
  • her kim ki depresyon hırkasının düğmelerini ilikler, o bizlerden değildir.
  • bu hirkayi ikinci bir deri gibi sirtinda tasiyan kadin veya erkeklerin etrafta kimse olmadigini zannettikleri anlarda sumuklerini hirkanin kollarina* sildikleri ve bu nedenle o mansetlerin kayis gibi oldugu da gozlenmemis degildir
hesabın var mı? giriş yap