• muhtemelen kanada veya abd'de yaşayan insandır.

    memlekette "cottage" tarzı dağ veya orman evi, kulübe kaldığını sanmıyorum zira.
  • benim.

    şişman sivilceli ve gözlüklüyüm. biliyorum ilk ben ölücem. hatta bok varmış gibi gecenin bi körü evden çıkıp ormanda biraz yürüyüş yapıcam. hani hem şişman hem sivilceli hem de gözlüklüyüm ya, kaşınıyorum. ilk benim ölmem gerek çünkü.
  • ulan biz en fazla köye gidebiliyoruz
  • gıcık olduğum insan modeli.

    bu modeller daha bir de üstüne karda kışta ormanda kaybolmuş hatunları punduna getirip, şöminenin önüne serilmiş koyun postunun üzerinde karla ovma bahanesiyle götürürler öyle içten pazarlıklı sinsi tiplerdir.
  • karadenizde köyü olan insan bunu her zaman yapma şansına sahiptir.

    öyle ki; evinizin penceresinden sisi yarmış, yeşillik ile kaplı dağları görürsünüz. kuzineyi de yakarsın, içinde gözlemeni de yaparsın.

    bir anda yağmur başlar. damlaları dallara yapraklara vurdukça huzur gelir insanın içine. ya da birisi vardır mesela uyutacağın, belki bir sevgili. doğanın kucağı her zaman açıktır ona senin kollarınla beraber. soğuktur ayrıca, insan soğukları ya içinin har duygularını söndürsün diye sever, ya da yakın olacağı insanın sıcaklığına daha da muhtaç olmak için.

    evlerin arasında inanılmaz mesafeler olduğu için gelip gittiğinizi kimse anlamaz bile. tavsiyedir bir köpekle yaşamanız, zira yalnızlık tedbir gerektirir.

    neyse efendim, eminim güney anadoluda ya da egede de farklı şansları elde eden insanları bulmak mümkün olur. oraların da kendine has güzellikleri vardır. her ne kadar gidelim, kaçalım desek de toprağına aşığız bu memleketin.
  • toki konutlarına yerleşip depresyona girerken bu hissiyatı hiç bir zaman anlayamayacak insanlar için geleceğe yatırım yaparak beylikdüzünden ev almak daha mantıklı bir karardır.
  • işler genelde beklediği gibi gitmez.

    hemencecik bakıyoruz nasıl da işler beklendiği gibi gitmiyor;

    https://sketchtoy.com/68476726
  • olamadık şöyle
  • sobayı yakamadığı için donarak yaşamını yitirdi ve ya
    bir ayı tarafından defalarca tecavüze uğradı
  • maddi sıkıntısı olmayan insandır. ben depresyona girince en fazla kendimi odama kilitleyebiliyorum. beni depresyona sürükleyen hatalarıma yeni hatalar ekleyerek kendi sınırlarımı zorlama ve güvenli depresyon alanımı daha da genişletme eğilimleri içerisinde yaşıyorum. böyle dönemlerde aşırı neşeli bir yüzle toplumda kalabilme gibi lüks davranışlar sergileyebildiğim de oluyor ara ara ama hak yemeyelim.
hesabın var mı? giriş yap