• (bkz: deep impact)
    (bkz: nurlu darbe)
  • bu aksam klip tarzi veya tam olarak klip çekeceklerdi ki su siralar sanirim çekmekteler.... (bkz: nasil yani) hadi hayirlisi.....
  • sevimsiz bir rap grubu. bir de klipleri vardır ki izleme de yanında yat. sagopa kajmer'in kalitesine asla yaklaşamıyacakları aşikar. açık söylemek gerekirse sahip oldukları sıfatlar ile pek iş yapacaklarını düşünmemekteyim.

    (bkz: kuvvet mira)
  • pesimist underground rap'i güzel icra eden bir kaç kişiden birisidir. (zaten kaç kişi var ki) fazla göz önünde olmamasından mütevellit fazla bilinmemektedir. yine de takdire şayandır, dissleri de güzeldir.
  • erkan erol(microp) ve ali özgür erol (asi) isimli iki kardeş tarafından 1999 yılında kurulan gruptur. şu an erkan gruptan ayrılmıştır onun yerini samet köseoglu (nops) almıştır.
  • 2009 ocak ta çıkardıkları ortometri albumlerinden sonra suikast.de ile roportaj yapmışlardır. album dışında farklı konulara da değinmişler güzel olmuş.

    --- spoiler ---
    daha önceden kuvvetmira oluşumu içerisindeydiniz. miradan ayrılma nedenleri nelerdir ve sakıncası yoksa mira oluşumu hakkında şimdiki görüşlerinizi alabilirmiyiz ?

    -- özgür :evet hemen hemen başından beri kuvvetmira oluşumu içerisinde bulunduk. ayrılma nedenleri bize göre farklı mic checke göre farklıydı.artık bardak dolmaya başlamıştı ki mic check bir sebep aradı, ve o dönem sayesinde tanıştığımız ceza ya cephe almıştı ve bizden de almamızı bekledi,tanıdığım kadarıyla ceza sağlam karakterli, işini hatsafada iyi yapan ve bizim için problem olmayan bir arkadaşımızdı. biz hiç bir yanlışın arkasına takoz olmamıştık,sadece mic check değil bütün rap camiasıda bu savaşa dahil olacakmısınız merakında idi ve abim (microp) bir açıklama yapacağım dedi bende okeyledim.açıklama yayımlandı akabinde ayrılmış olduk.ama bize göre sebepler çok daha başka idi. benim noktayı koyduğum an 3 sefil şair parçasına feat. yapıldığı zamandı.kayıtlarını bitirip gönderdim, 2 ay geçti parçanın bitmiş halini dinlememiştim, mic chek de kayıtlarını almış ve albümünün çıkmasına ramak kala evinde parçayı dinletmişti ve bana diss attığını fark ettim yüzünede söyledim, geveledi lafı çevirdi bende parçayı albümden çek dedim. oda internet üzerinden yayımladı ve bizim için mira bitmişti.bunun gibi ufak tefek bir çok çirkeflik ile geçen zamanlardı ki onları burada anlatmayacağım.şu anki mira hakkında anlatacak birşey yok zaten kim kaldıki !!!

    --- spoiler ---

    tamamı için;
    http://www.suikast.de/…x.php?devamoku=view&fid=2447
  • tugba ozerk soyluyor... (bkz: tehlikenin farkında mısınız) bu yaz cok baş ağartacak gözüküyor...
  • duyar duymaz koşarak kaçılması gereken şarkı. bir haftadır tek şarkılık loop'a esir etti lanet gelsin. yeni nesiller lasciatemi cantare'nin ne olduğunu asla bilemeyecek.

    https://www.youtube.com/watch?v=kb_mbay94wg

    not: klipte irem derici'nin zorun ne sevgilim adlı klibindeki floresan'ı iki ucundan tutup sağa sola sallama ekolünü de yaşattığını görebiliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap