• idaresinin inan kirac'in elinde oldugu olusum. an itibari ile dugmeye basmis, adnan polat'a istifayi isaret etmistir.

    16 ocak 2011 telegol programinda, abdurrahim albayrak ile inan kirac arasinda gecen konusmanin onemli bir kismi soyledir:

    albayrak: baskanim, ellerinden öpüyorum, var mı bir emriniz başkanım?

    kıraç: bayrak (!), sen galatasaray'ın herşeyisin. dolayısıyla, çok büyük gayret sarfediyorsun ve seni daha çok seviyorum. galasaray'ı bugün düşmüş oldugu bu durumdan çıkartabilmek için kapı kapı dolaş. galasaray bu değildir. galasaray vefalı bir toplumdur ve yaptığı hatayı içinde saklayacaktır. (...)

    (cendere cendere cendere cendere)
  • ahmet çakar'ın yersiz olarak lafın gelişi söylediği aslında olmayan ama her şeyin altında aradığımız derin merakı yüzünden yaptığımız tamlama.
  • kendilerinin mudahil olacagi derinlikte dibe vurdugumuz kopruden onceki son cikis.
  • gerekeni yapmıştır.

    (bkz: 27 mart 2011 galatasaray mali kongresi)
  • soylendigi sekilde olmayan olusum. galatasaray kulubunde lisecilik yok degildir ancak liseli olmayan bircok kisiyi bas taci etmektedir bu kulup ve ima edilen derin galatasaray. liseli olmayan ilk baskan da polat degildir. bu noktada sadece adnan polat'in populist yaklasimlari sonucu bu guruh ortaya atilmaktadir. basarisizliklarin ve koltuga yapisma sevdasinin getirdigi bu ithamlarin karsiligi da sadece liseliler tarafindan degil herkes tarafindan verildi bugun. galatasaray'a yakisan bir durum degil ancak 1 sene daha galatasaray kangren olacagina kolun kesilmesi en iyi cozum olarak gorundu insanlara.
  • galatasaray adası'nın hemen yanıdır. boyu geçiyor.
  • adnan polat'a göre kendisi hariç herkestir. inan kıraç'tan irfan aktar'a, "diğer adayların yönetim kurulu listesinde bulunan pekçok arkadaş"a kadar kendisini yönetimden düşürmek isteyen herkes derin galatasaray.
  • adnan polat o kadar başarılıydı ki bu derin galatasaray onun hakkını yedi. pek sevimsiz eski başkanımızın ağzına sakız olmuş bir söz. derin galatasaray. ya abicim bırakacaksın bu işleri. işine bakacaksın. he şöyle bir şey var. seni bu görevden almak isteyen insanlar derin galatasaray ise evet ben de derin galatasaray'dayım.
hesabın var mı? giriş yap