• kacirdiysaniz soundclouddan da dinleyebilecegimiz, pazar aksami bunaliminizi paylasabileceginiz program.
  • eski çilekeş sağ açığı şimdinin bubituzak forveti ali güçlü şimşek ve biricik sevgilisi gaye su akyol'un tandemini oluşturduğu program, her pazar 9'da radio eksen'de. konsepti ise şöyle bir kelime seçiliyor ve anımsattıkları parçalardan bir playlist hazırlanıyor. şarkılardan daha çok ikilinin birbirine teması bazen kelimelere yansıyor genelde o kısımlar epey hoşuma gidiyor. bu haftanın kelimesi (bkz: festival) idi.
  • radyo programı eleştirilecek pozisyonda olmasam da geçen haftaki programları ferah bir metine ve bir duble rakıya ayak uydurdu. arkasına yastık koyup tekli koltukta düşünen "ihtiyar" yalnızlığını tatlandırdı.
    teşekkür edilebilecek iş.
  • başladığı haftadan bu yana iyi ki var dediğim gsa-agş ortak yapım radyo programı. sevdiğim sanatçıların tarzını böyle çıplak görmek muazzam bir his. bir de mazideki şarkı keşfetme alışkanlığımı tekrar kazandırdı bana ne kadar teşekkür etsem az. sağ olun var olun !
  • kayıtlarını nereden bulabileceğimi merak ettiğim program.
  • şuan 96.2 de dinliyorum. fırsat buldukça dinlerim artık, keyifli sohbetleri var tavsiye ederim. kadıköy'deler sürekli zaten instagramda görüp duruyorum, takıldığımız ettiğimiz yerler. arada denk geliyoruz da tanışıklığımız yok nihayetinde* . benim esas aklımdaki güzel bir arkadaş grupları var, keşke dahil olabilseydim bir şekilde aralarına. bartu geliyor oradan, yanda melik çıkıyor, ali yok gaye falan. benim bir üst jenerasyonlar ama uyum sağlardım herhal. entarimi okursanız çaylak hesabı açıp ulaşın bana be ya. en azından modada bir iki bira falan içerik berabercek. seviyorum sizi.

    not: üstte bir arkadaş sormuş nereden ulaşırım diye. tam kayıt yok ama şarkıları spotifya ekliyordu gaye su kendi hesabından sanırım.
  • radyo eksen yeni yayın dönemi içerisinde 03.02.2019 tarihi ile geri dönen radyo programı. dinleyin dinletin.
  • severek dinlediğimiz radyo programı. salı sabahları podcastten dinliyoruz yalnız, keşke pazartesi sabahları dinleyebilsek*
  • pazar akşamlarının vazgeçilmez radyo programı. fırsat bulduğum zaman muhakkak dinlerim. geçen haftalarda oyunlara dair baya keyifli bir program yapılmıştı. bilgisayar oyunları, oyun müzikleri vesaire çocukluk yıllarımıza döndürmeyi başarmışlardır.
  • 24 nisanda gaye su akyol instagram hesabından 3 şubattan itibaren yayınlanan programların radyo eksenin kendi internet sitesine eklendiğini, formatlarının biraz değiştiğini, artık tek bir kelimeye bağlı olmadıklarını ve bazen konuk alacaklarını duyurmuştur. harikadır. şiddetle tavsiyedir.

    btw: dürüstlüğe giden yol ejderhalarla kaplıdır.
hesabın var mı? giriş yap