• kırklareli mhp belediye başkan adayı, bugün devlet bahçelinin gerçekleştirdiği mitingdeki kalabalığı düşünürsek yarışta bende varım demiştir hemde iddialı bir biçimde. kırklareli halkının içinden oluşu efendiliği ve mantıklı projeleriyle umarım seçilir.
  • kendisi orta okuldayken türkçe öğretmenimdi. çok beğenirdim ben onu ama çok değişmiş ya. yazdırdığı yazımı beğenip sınıfın ortasında okumuş utandırmıştı beni. :) siyasete atılmaya niyetlenmiş seçim afişlerinde gördüm yüzünü yıllar sonra anılarım depreşti.
  • mhp 2015 milletvekilleri seçimlerinde kırklareli 1. sıra adayı olmuş.

    https://www.facebook.com/…7858511841018?pnref=story
  • cumhur ittifakının, 31 mart yerel seçimlerinde kırklareli belediye başkan adayı.

    normalde çok şansı olduğuna inanmazdım. fakat; kırklareli'nin son 5 senesine baktığım zaman tepki oylarını da hesaba katarak bu sefer sürpriz bekliyorum.

    edit: bu da 2019 seçimlerinde gerçekleşen tahminim. beyaz renk bağımsız aday kesimoğlu

    geçen seçim tahmini

    edit 2: kendisi için akp li yazılmış. hayır mhp li.

    ve şehir ama ödeneksizlikten ama göt büyütüp yatmaktan büyük bir kasabadan farksız.

    zaten mevcut başkan da bu durumun farkında kendisi sosyal medyadan "helallik" videosu atıyor. sahadayim diyor ve özür diliyor. deprem sonrası buraya akın etti insanlar ve bu nüfusu kaldırmıyor altyapı vs
  • umarım kırklareliler bu sefer son 5 yılda şehre bir gram katkısı olmamış mehmet siyam kesimoğlu yerine kendisini tercih eder. yeter bea çöpe çukura kaldırımda yolda her yerde olan köpeklere ve köpek pisliklerine
  • kırklareli gibi bir yere belediye başkanı olması imkansız akp'li.

    memleketim bu ülkenin en bilinçli şehirlerinin başında gelmektedir. öyle ki, bir önceki seçimde istemedikleri bir aday çıkartan chp'yi 3. parti yapıp, gönüllerindeki adayı bağımsız olarak seçmişlerdir.

    bu seçimlerde, chp öncesinde yediği tokatın da etkisiyle kesimoğlu'nu yeniden aday gösterdi. kesimoğlu yüzde 58-60 gibi bir oyla çok rahat kazanacaktır.
  • yerel seçimlere bağımsız olarak girse, partisiyle girdiğinden daha fazla oy alacağını düşündüğüm öğretmen/siyasetçi.

    kırklareli’de sevilen sayılan biridir. kimse hakkında pek kötü bir şey söyleyemez.

    lakin mhp ve dolayısıyla akp bağlantısı midemi bulandırıyor.

    bağımsız aday olsan tanıdığım bildiğim pek çok muhaliften oy alırsın hocam. ama erdoğan’ın marabası olarak zor!
  • "mhp kırklareli adayı derya bulut'tan ensar vakfına tam destek" haberini okuduktan sonra kırklareli belediye başkanlığına hiç yakışmayacağını düşünüyorum.link
    edit:ekleme
    kesimoğlu rahat kazanır..
  • kırklareli'nde yaşasam sırf bu şarkı için derya beye oy verirdim. çok renkli bir kişilik. güleryüzlü, beyefendi ve samimi bir adam. derya bey diğer adaylara örnek olsun.
hesabın var mı? giriş yap