• az önce haberlerde denk geldiğim uygulama. odaya elinde sopayla giriyorsun ve içerde bulunan tv gibi cihazları parçalayıp deşarj oluyorsun. ücreti de 150 liraymış.

    bu işin uzmanı falan değilim ama bence bi sıkıntı var.

    deşarj olmanın daha mantıklı yolları yok mu abi psikolog olan söylesin. bu bizim esnafı eğitmenin bi yolu gibi geldi bana.

    kaynak: google'a deşarj odası yazın işte, ben trt haberde gördüm.
  • parasını nereye harcayacağını şaşırmış mallar için süper olmuş gerçekten.
  • yeni bir başlık açmak istemedim. fakat benim düşüncem bambaşka. evin bir odasının duvarları sünger,pamuk vs. bir materyalle kaplanacak. siyah olsa daha iyi. güzel de bir ses yalıtımı olacak.içeri istersen müzik ve ışık da koy. sonra dertlimisin gir bağır çağır ağla. hatta kendini yerlere at duvarlara vur.konu komşu rahatsız olacak diye düşünme.ya da bağıra çağıra şarkı söyle ve ya küfür et. kimseye zararın da yok. kendinle başbaşa oh. ya da mutlu musun odaya yanıp sönen ışıklar ve müzik aç yine duvardan duvara vur kendini kan ter içinde.sadece bir kişi alabilirsin eğlenirken yanına o da sevdiceğin o kadar. kural da şu o da girişinde yazıyor olacak. bu odaya hüzünlü tek neşeli çift olarak girilebilir ve zaman içeride akmamaktadır.
hesabın var mı? giriş yap