• alerjiye iyi geldiği doğru ama hayat karartan ilaç. o kadar insanı mallaştırıyor ki, ne iş yapabiliyorsunuz ne başka bir şey. rezalet yan etkileri var. zaten hayatımda hiç 1,5 sayfa yan etkilerini anlatan bir ilaç görmemiştim.
  • 1 yılı aşkın süredir kullandığım ilaç. herhangi bir uyku ya da mallık sorunu yaşamadım (en azından ben farkına varmadım). ancak son zamanlarda hissedilir bir şekilde sindirim sistemi sıkıntısı çekiyorum. bu geceden itibaren almayı keseceğim bakalım. umarım bir bağımlılık yapmamıştır.
  • bugün itibariyle kullanmaya başladığım yan etkileri iyileştirmeye çalıştırdıklarından beter olan ilaç. ne işe yarayacak, bu kadar yan etkiye değecek mi bakıp görecez, astım ve (bkz: astım)
  • 4 gundur ruyalarimin bir dallaa bir hostel bir lost havasinda olmasina sebep olan ilacmis. metrodaki 5 dakikalik uykumda bile 2 sezon dizi kivaminda ruya gormeme sebep olmus.

    rica etsem kirmizi pajurlu bahcesinde hanimeli olan sevdicegim ve kocaman ailemizi bu gece gosterebilir misin desmont? ben bu ruyayi gormeliyim
  • sinüzitim olduğu için doktorumun verdiği ilaç. bunu yatmadan önce bir doz aldığımda feci rahatlıyorum. hemen etki etmiyor ama iki üç gün arka arkaya kullandığımda sinüsler açılıyor baş ağrılarım geçiyor. bende uyku hissi yapmıyor ama deliksiz uyumamı sağlıyor.
  • sağlık sistemimiz tarafından "kbb veya göğüs hastalıkları uzmanı tarafından yazılmıyorsa" ücreti karşılanmayan ilaçtır.

    doktor 6 ay kullan dedi.
    sgk 1 kutu veriyor, kutuda 30 tane var. her gün bir tablet.
    demek ki ben her ay doktora görünmek zorundayım. her ay doktora para vermek ve zaman vermek zorundayım.

    ilaç 38 tl. yani 3-5 lira değil. yılda verdiğim verginin haddi hesabı yok. hala bana doktor branşı özelinde şart koşuyor.

    kim sikti lan bu adamları zamanında da bu kadar şartlı ilaç veriyorlar.
    alerji ilacı lan bu alerji, uyuşturucu mu sanki?
  • alerjik bronşiti ve evde kedi besleyip kediye karşı alerjisi olan bir birey olarak hergün düzenli olarak kullandığım ilaç. oldukça faydasını gördüm. uzman hekim tarafından reçete yazılması gerekiyor.

    ekleme: her ay 30'luk kutu almak için doktora gidip yazdırmam gerekiyordu. en son gittiğim uzman hekim bana bu ilacı 2 yıl süreyle kullanmam gerektiğine dair bir rapor verdi ve ilacın 90'lık kutusunu yazdı. (raporu almadan 90'lık kutusunu vermiyorlardı.) doktorun söylediğine göre 2 yıl süreyle herhangi bir doktordan 90'lık olarak yazdırabilecekmişim ilacı. not: özel sigorta var sgk'da oluyor mu bilmiyorum.
  • hayatta görmediğim kadar rüyayı bana 10 günde gösterten ilaç. eğer kitap yazmak istiyor fakat ilham gelmiyorsa bu ilacı bir deneyin derim. her gece fantastik bir yolculuk sizleri bekliyor.
  • 1 senedir kullanıyorum astım tedavisi kapsamında. doktor baktı olacak gibi değil 2 yıllık rapor verdi bu ve inhaler için. 3'er tane var şimdi evde, daha birkaç yıl beraberiz herhalde.
  • uyku yapan ilaç değil bayıltan ilaç.
    resmen bu ilaci kullanmaya basladigimdan beri ne zaman uyudum ne zaman uyandım anlamaz oldum.
    psikolojim bozuldu surekli bir yerlerde uyuyakalmaktan.
hesabın var mı? giriş yap