• su dakika itibari ile, yirmi dakika boyunca akp güzellemesi yaptiktan sonra su cümleyi sarf etmistir
    " cumhurbaskani kamuflaj giyip sinirlarda askerlere moral verirken, kilicdaroglu mekap giyinip pkk ile ihanetlerine devam etsin "
    saglikli akli olan bir insanin kullanamayacagi bu cümleler, devlet bahceliyi tam anlamiyla tarif ediyor.
  • zavalliligi su goturmeyen lakin acinma noktasinda şüpheler bulunan bir kisinin durumudur.
  • teröristlere ve atatürkçü maskesi takan terörist destekçisi o. çocuklarına yeteri kadar laf söylemediği için zavallı değil kibar olarak nitelendirilebilecek genel başkandır.
  • eski mhp'li orta yaş üstü kimle konuştuysam; 'zaten biz de o malum söylentiyi biliyorduk ama bu kadar da olmaz canım.' gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar. düşünebiliyor musunuz? gördüğü yerde uzun saçlı küpeli genci dövmeyi matah bir şey sanan koca bir güruh, liderleri hakkındaki söylentilere aşinaymış. söylentilere burada girmeyelim artık. sizin ben omurganızı seveyim. bu arada o kökten mhp'li güruh şimdilerde meral abla'cı. bahçeli popüler siyaset bakımından etkisiz ama renkli bir karakterdi. kafatasçı ve aktivist sağ kitleyi, ılımlı bir çizgiye oturtma görevini oynadı. ve görevi sona yaklaştı. iktidar tarafından işe yaradığı düşünüldüğü müddetçe cepte tutulacak sonra bir peçete gibi buruşturulup tarihin tozlu raflarına fırlatılacak. darısı kılıçdaroğlu'nun başına.
  • siyasette kime ne söylediğinden ziyade parti kimliğini ne kadar yansıttığı önemlidir. araştırmalar gösteriyor ki her 2 mhp'liden 1'si ittifakı desteklemiyor. geriye kalan yarının da yarısı şüphelidir. mhp artık meclise girememe korkusu duymasa da işe yarar bir siyaset yapamayacağı, halk nazarında bir kıymet görmeyeceği gerçektir. bu da onlara en büyük cezadır. mhp'nin en büyük destekçileri bundan sonra akp'ye oy veren akp'liler olacaktır. bu da evet, baya acınası.
  • şuanki partilerin başındaki "herkes" sağ,sol farketmeksizin adeta bulunduğu yerde kendi hükümdarlığını kurma peşinde.a partisi b partisi c partisi liderlerinin,yaptıkları konuşmalara bakarsanız ne kadar saçma,anlamsız olursa olsun arkasında şakşakçı bir ekip göreceksiniz.konuşmalarının sonuna alkış kıyamet ayağa kalkıp slogan atmalar,sürekli ayakta alkışlamalar.hepsi aynı şeyin laciverti açıkçası.
  • vallahi dede den torun a chp'li bir aile'nin ferdiyim.

    kılıçdaroğlu'na bu seçimler de oy filan verirsem mühür basan elimi cümle alem siksin.

    gidicem saadet'e atıcam yine atmıycam bu herife. bu adam'ın dediklerini filan da umursadığımdan değil. kendisi benim için yok hükmünde bir zat. akp'nin yıllarca olduğu gibi bugün de değnekliğini üstlenmiş tuhaf bir hal almıştır kendisi.

    lakin chp içinde benim gibi milyonlarca atatürkçü bireyin düşüncelerini yansıtmış. bana bir tane chp'li gelip ''hayır kılıçdaroğlu öyle yapmadı'' diyebilir mi?

    ben istanbul'da yaşıyorum ve oturduğum semtin chp teşkilatıyla çokta ilgiliyim. gündüz atatürkçü geçinip gece kızıl berelerle sokaklarda terör estiren orospu çocukları bu partiyi esir almış.

    çıksın biraz sonra cevap versin.
  • diline sağlık yine gerçekleri beyan etmiş olan devlet bahçeli sözü. hayatım boyunca ırkçılardan nefret ettim ama devlet beyin şamarları gerçek ırkçıların sırtında şakladıkça keyfe geliyorum.

    bugün chp'nin ittifak yapabileceği tek parti olarak pkk'nın siyasi uzantısı hdp'nin ismi dolaşmıyor mu? iyi parti ile ittifaka bile kötü gözle bakmıyor musunuz?

    gören de adam yanlış bir şey söyledi zanneder.
  • bu adam çok komik değil mi ya)) ne biliyim ben acaip zevk alıyorum gerçek karakteri ortaya çıktığı için)
  • işte tam da bu. kafamda bir türlü bir yere oturtamamıştım ben bu adamı.
    başlığı açanın zihnine sağlık "acınası bir zavallı".
hesabın var mı? giriş yap