• olaya çok farklı açıdan bakıyorum bilmiyorum bana katılan olur mu
    devlet bahçelinin dolayısıyla mhp’nin ak parti ile ittifak kurmasındaki asıl amaç recep tayyip erdoğan’ı düşürmek olabilir mi ?
    açmak gerekirse muhalefet olarak deviremediği rakibini bir bizans oyunu kurarak sanki onu desteklermişcesine davranıp ak partinin oylarını indirgiyor olabilir mi ?
    böyle düşünmemde ki başlıca sebepler ; erken seçim istemesi ve bugün(dün) 100.000 imza olayıyla ilgili yaptığı açıklamalar
    önümüzdeki zaman diliminde bu açıklamaları arttırıp ırkçı söylemlerde bulunursa bu iddiamı bir tık öteye taşıyacak
    eğer gerçekten amacı bu yöndeyse aklını hiçe saymış bizlere büyük bir ders verir ve sonraki seçimde minimum %70 oy alır
    (bkz: büyüksün reis)
  • yoksa devletin başına devlet mi geçecek!!!

    (adı devlet ya hani,
    adamın davası buymuş,
    yalnız ailesinin vizyona bakar mısınız adına ahmet değil devlet demişler!
    hesaplar kitaplar boşa değilmiş lan!)
  • bahçeli'nin amacı budur bunun için milyonlarca ülkücüyü hayata küstürdü. ülkücü değilim ama milliyetçi bir insan olduğum için çok ülkücü arkadaşım oluyor. tanıdığım 10 ülkücüden 9 tanesi kendisinden küfür etmeden bahsedemiyor. hepsi tamamen hayal kırıklığına uğramış durumda.

    bu seçim adil olursa mhp'nin oyu %3'ü geçemez. o da anadolu'da mafya babalarını ülkücü sanan ergenlerin, bir de yaşlı olaylardan habersiz üç hilali görünce basan tiplerin oylarıyla alırlar.

    türk diz çökmez. yahudi cesaret madalyası alan tiplere diz çöken türk, milliyetçiyim diye dolaşmasın.
  • siyasi yaşam mücadelesinde kendine yer bulmak istemesi.
  • hayatını idame ettirmek.
  • joffrey baratheon'un intikamını almak
  • bu husus, 40 yılı hesapladığı gün benim de aklıma gelmiş, püskevit dediğinde ise iyice emin olup; rakiplerini sürklase eden aklı karşısında şapka çıkarmıştım.
  • hanlon's razor çerçevesinde incelenmesi gereken amaç
  • türkiye'deki milliyetçi siyasetin sosyalist/alevi/kürt düşmanlığı yapmaktan başka bir amacı olduğunu düşünmek için bayağı bir naif olmak gerekiyor sanırım.

    şu an, tayyip erdoğan'dan daha iyi sosyalist/alevi/kürt düşmanlığı yapan olmadığı için, devlet bahçeli de onun yanında. bence oldukça tutarlı bir hareket.

    siz bakmayın iyi partili ex-kurtçuklar burda demokrasi, hukuk filan istiyormuş gibi atıp tutuyorlar. meral akşener'in eline tayyip'te olan gücü verirseniz, bugünkü politikalarda en ufak bir değişiklik olmaz. türk milliyetçisinin tek amacı vardır, devlet gücünü kullanarak kendinden olmayan herkesi ezmek. devlet bahçeli de, tam olarak bunu yapmaktadır zaten.
  • kasedinin yayınlanmasını önlemekten başka mantıklı bir sebep göremiyorum, artık nasıl bir kasetse.
hesabın var mı? giriş yap