• mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin, manisa ziyareti dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu zaman ortaya attığı ittifak hesabıdır.

    hesap şudur:
    ''a partisi, bu b partisi. c ittifak partisi. altına da, onun yanında f ve e partileri. o zaman buraya, a'ya bir mühür vuracaksınız. ikincisine b'ye bir mühür vuracaksınız. c'ye vuracaksınız ama hangi partiden birisi olarak ittifaka katılmışsa oradaki e partisinin mührünü de vurman lazım. o zaman e ile f'nin mühürleri toplamı c'yi oluşturur. c'nin çıkaracağı milletvekilinin kendi arasındaki dağılımı da e ve f partilerinin milletvekili sayısı olur''.

    sayın bahçeli lütfen aklımızı yedirecek hesaplarla uğraştırma bizleri. git 40 yapar falan gibi basit anlayacağımız hesaplarla gel karşımıza. demecini okurken beyin kalmadı bende.

    kaynak
  • siktin seçim kanunu eyledin viran.
  • d partisinin günahı ne ? ben d partiliyim mesela.
  • tarih bunları da yazacak yüz karası olarak.türkiye'nin 50 yılını yok ettiler.
  • elime bir avuç çivi aldım, hanımın örgü sepetinden de bi yumak kırmızı ip... boş bir duvar bulup amerikan polisiyelerinde gördüğüm olaylar ve kişilerin bağlantılarını gösteren o panolardan yapacam, bulacam a kim b kim c ne karıştırıyor f iddia edildiği gibi kapıcıya dibini mi dövdürüyor... herşeyi açığa çıkaracam allah'ın izniyle.
  • seçim bir gün sürer, oyların sayımı 15 gün, 30 gün ysk ve yargı süreci, 30 gün anayasa mahkemesi, ortalama 3 ay gibi sonuç belli olur, allahın izniyle mozambik devlet başkanı "filipe nyusi" şoförler odası başkanı seçilir. hayırlı olsun cümlemize inşallah.

    not : beyanat o kadar tutarsız ki ancak bu kadar saçmalayabiliyorum.
  • hilal kart ve 85 , 86 , 87 , plakalar ve yalakaliklariyla birlikte barajin altina ordanda kanalizasyona yolcudur abbas.
  • şu a partisi, şu b partisi ortada rakı şişesi ve hepsi kırk yaparsa mhp akp'nin yancısıdır diyenler fevkalade bir aymazlık içerisindedirler.
  • yazık lan, koskoca ülkücü camiası bu şahsa kaldı ya :(. artık kimin adamı olduysa saçmalama da sınır tanımıyor. sanırım meral akşener ve iyi parti baskısından dolayı bayağı bunalmış. sanırım yanaştığı muhteşem başganı da memnun değil bu şahıstan. artık saçmalamada sınır tanımıyor.
  • sayısal zekası olmayan, aslında pek zekası olmayan ekşicilerin ve kemalistlerin anlamadığı ittifak hesabı, adamın söylediğini 20 sn'de çözdüm, açıklaması metne berbat bir şekilde aktarıldığı halde;

    a partisi ve b partisi var, bir de ittifak partisi olan c partisi var.

    bu c partisi; e partisi ve f partisi'nin ittifakından oluşuyor.

    a partisine, b partisine mühür vurulduğu gibi; c partisine mühür vururken de ittifak partilerinden birisine; yani e partisi'ne ya da f partisi'ne de mühür vurman gerekir. dolayısıyla e partisi ve f partisi mühürlerini topladığında c partisi'nin mühürüne eşit olur diyor.

    matematiksel olarak anlatacak olursak:

    a partisi+b partisi+c partisi=%100
    c partisi=e partisi+f partisi

    hayır bunun nesi zor anlamıyorum ki bildiğin ilkokul matematiği.

    ekşicilerin beyni bununla bile yanıyorsa ohooo. o kadar kanıtlı delilli yazdığımız atatürk eleştirilerine neden cevap olarak sadece küfür ve hakaret geldiği belli oluyor...
hesabın var mı? giriş yap