• nurettin yıldız gibi yorgandan, baharattan, ketçaptan tahrik olan çapsız bir adama birisi çıkıp laf etmedi ya ona yanarım. madem gerçek islam bu değil bunun televizyonunu vb. ortamlarını islam ibaresini kullanmasını yasaklayın yok eğer böyle boktan dininiz varsa da zaten bırakın sizin karı dövmenizle dünya daha iyi bir hal alamaz. bu a.k. sapıkları vaaz verip gezerken bunlara çanak tutuluyor, fesli deli gibi kayrılıp ziyarete gidiliyor sonra bunlar belli bir halkı yönetip yönlendirince "biz bilmezuk" "kandirulduk" demeyi iyi biliyorlar. ha iyi biliriz derken kadınları da 8 mart dışında hatırlasalar keşke. karakollarda barıştırılan, yıllarca taciz edilen, amcasının tecavüzüne uğrayan ya da yakınlarda evlenen çocuk gelinlere bir söz ederseniz o söz ağzınızdan çıkarken bıyıklarınızı yakar.
  • geçmişte de fatih sultan mehmet'e ve abdulhamid han'a ağza alınmayacak hakaretler eden, takıntılı, obsesif, selefi/vahhabi ekolünden gelen bir adama gerekli haddi bildirmesidir.

    peygamberin bir tek hanımına bir tek fiske vurmuşluğu yok bunlar allah erkeklere rahatlamak için dövme izni verdi diye şirk koşmaya bir dakika çekinmiyorlar.

    yazık, senelerdir söylemekten dilimizde tüy bitti bu adamın yanlışlarını, sakalımız da var ama atatürkçüler gibi bunun takipçilerine de laf anlatmak mümkün değil.
  • din üzerinden milleti söğüşleyen, kandıran, aldatan, dini devlet işlerine karıştırmaya çalışan herkese haddini bildirmek lazım. devlet bahçeli’nin uzun süre sonra ağzından doğru bir şeyler dökülmüş. umarım iki gün sonra yine r yapmaz.
  • 3 kasım 2017 mustafa hoş tweet'lerine yayın yasağı kararından görüleceği üzere 6 yaşındaki çocukla evlenebilirsiniz beyan sahibi nurettin yıldız daha önce kendisini eleştiren tüm gazetecileri dava ediyor ve ceza almalarını sağlıyor veya baskı uygulamaya çalışıyordu.

    bakalım şimdi devlet bahçeli'ye karşı tavrı ne olacak. konu ile alakalı diğer başlıklar aşağıdaki gibidir;

    (bkz: 16 ekim 2017 mustafa hoş tweet'leri)

    (bkz: 6 yaşındaki kız çocuğu için nikah uygun değildir)

    dipnot: 5 mart 2018 mustafa hoş tweet'leri mutlak surette okunmalıdır.
  • nurettin yıldız için sonun başlangıcıdır. bakınız okyanus ötesi...
  • sayın devlet bey’in kol kol girdiği insanların aşağı yukarı zihniyetlerine sahip birini eleştirmesidir.
  • görevini yapıyor delikanlı.
  • (bkz: havlayan köpek ısırmaz)
    (bkz: it iti ısırmaz)

    bu ülkede hep solcular ve atatürkçüler işkence edilir öldürülür. sağcıların ve muhafazakarlarınkiler istisnaidir. en fazla gözden düşerler. sonra da amerika ve israil karşıtıyız derler. bu ülkenin sağı faydasız ve iki yüzlüdür riyakardır yalancıdır. sadece ekndi ceplerini düşünürler. gerisi goygoy
hesabın var mı? giriş yap