• devlet tiyatrolarının cevahir avm'de bulunan iki sahnesinden birincisi ve diğerine göre daha kötü olanıdır. bu salondan herhangi bir oyuna bilet alacaksanız sahne yüksekliğinin olmadığını bilmenizde fayda var. yine bilet alırken sahneyi ortalamak açısından sağ ve sol taraftan dört koltuğu yokmuş gibi düşünmelisiniz. bilet satışı yapan internet sitelerinde koltuk düzeninin sahneye orantısızlığından tabi ki bahsedilmemekte.
  • muhtemelen ileride "tiyatro işi burada tutmaz ise sinema salonuna çevirebilelim" mantığı ile inşaa edilmiş.. ne demek istediğimi gidip görmeden anlayamazsınız..

    şimdi bu sahnede oyun izleyecekseniz eğer; 1, 2, 3, 4 ve 25, 26, 27, 28 sıralı koltuklardan ve g, h, j, k, l koltuklarından bilet almamanız tavsiye edilir.. "neden buralardan bilet almamamız gerekiyor?" diye bir soru yöneltirseniz eğer; sol ve sağ taraflardan sahneyi yan görüyorsunuz yani oyuncuları profilden seyretmek zorundasınız.. arka sıralardan yer alınınca ise sahnedeki konuşmaların çoğunu duymuyorsunuz.. hatta ses tonu düşün konuşmaları hiç duymuyorsunuz ve sonra yanınızdakilere "ne dedi?" diye sormak zorunda kalıyorsunuz..

    ama en iyi yanı koltukları yeni bir salon olduğu için, kenterden ve küçük sahneden daha iyi.. ayaklarınız ve dizleriniz ağrımıyor..
hesabın var mı? giriş yap