• ancak hanzoların yararlı göreceği taleptir.
    devlet tiyatroları halk tarafından dolup taşıyor,
    çoğu oyuna yer bulmak mümkün değil.

    oyunların tamamına yakını kapalı gişe oyun sergiliyor.
    insan bu kadar halkından habersiz olmaz ki canım.
  • sanatı uygun fiyata vatandaşlarla paylaşılmasını istemeyen, tiyatroya gidenlerin belli bir zümre olduğunu iddia eden salakların uygun gördüğü yafta...

    kendileri hiç tiyatroya gitmedikleri için, biletlerin bir ay önceden çıktığını ve hemen tükendiğini bilmeleri mümkün değil...
  • muhtemelen kapatılıp bırakılmayacak, kapandıktan sonra arazi ve binası arap iş adamlarına satılacak sonra kiralanıp medreseye çevrilecektir. belki de üzerine bir tane minare dikip camiye çevirirler belli olmaz. gerçi cuma namazı ve teravihler hariç camilerin dolduğunu da hiç görmüş değilim ya, muhtemelen onlara yetmiyordur bu sayı bile.
  • küçükçekmece ilçesindeki cennet kültür merkezinde 8 liraya gösteri yapan grubun izleyicilerini elit sanan kişiler tarafından kapanması istenen.

    burada yazar elitlik ile maddiyatı bir varsaymış.
  • bilet bulamayan kişilerin temennisi olabilir.

    şu izmir'in tayatoraları, ya pek burnu büyük bilet satmıyorlar ya da ben bilet alma "dakikalarını" tutturamıyorum. ne zaman açılıyor, ne zaman alınıyor bir öğrenemedik arkadaş. yakında öğrenemeden kapatacaklar, işte ona üzülürüm.
  • dikta yönetimlerinde olabilir. padişahın kızına pişt denirse de olabilir. yarın internete girmemiz de yasaklanabilir. olabilir.

    http://www.euractiv.com.tr/…trolar-kapanacak-017337

    "kültür ve turizm bakanı ertuğrul günay, devlet tiyatrolarının kaldırılıp devletin sanata doğrudan destek verebileceğini söyledi. sümeyye erdoğan'ın sakızıyla başlayan tartışmalarla ilgili soruya günay, "sanatıyla değil de sahnede seyirciyle ilgilenen sanatçının anlayışında bir sorun vardır" sözleriyle cevap verdi."
  • nasıl olsa bi işe yaramıyoruz diye kültür ve turizm bakanlığı kendini fesh edecekse kapatılsın tabi. allianoi diye bir yer yok, devlet tiyatroları kapanacak, heykeller zaten yıkılıyor, akm için dozer şirketiyle prensipte anlaşılacak inşallah, resim yerine de minyatür-ebru-tezhip yaparsak oldu bu iş. görüldüğü gibi ne kültür var ne de turizm. buna bakan biri bakmasa da olur.
hesabın var mı? giriş yap