• ntvspor.net haber müdürü. futbolun alt ligler uzmanı.

    kendisiyle yapılmış röportaj şuradan okunabilir.
  • kendisinin sunduğu ve anadolu takımları ve alt liglerin incelendiği bir program yapması gereken insan.

    spor haberciliğinde oldukça göz dolduran şahıs. kendisine sorulan sorularda konu hakkındaki bilgisi genellikle doğrudan o takımın başkanı veya teknik direktöründen şahsen aldığı bilgilerle sunar. çoğu kulübü takip etmek için yerel basını iyi takip eder. anadolu takımlarının sorunlarını, gelişmelerini ve kulüplerin işleme sistemlerinin ve boyutlarının büyük takımlardan ne kadar farklı olduğunu en iyi yansıtan adamdır. haftada bir-iki defa 7-10 programına konuk yorumcu olarak katılır.
  • anadolu çocuğudur, delikanlıdır, lafı eğip bükmez, birilerine yaranmak veya birilerini yaralamak için uğraşmaz. spor basınında nadir gözüken insanlardandır işte bu yüzden ekrandan değilde kahveden tanıyormuş hissine kapılırsınız.
  • (bkz: alt ligler uzmanı)
    kendisini saatlerce dinleseniz sıkılmazsınız. işini severek yaptığını rahatça anlıyorsunuz ve işine olan bu sevgisini size kolayca yansıtıyor.

    lakin kafamı kurcalayan 1-2 nokta var.
    adama 3. ligin en alakasız takımı hakkında soru soruyorlar. bir kere o takımın maçlarını izlemesi imkansız.
    yorum yapmamakta olmaz sonuçta alt ligler uzmanısın aga sen.
    sanırım "ne yaparım ne yaparım" diye düşündükten sonra.
    tahminimce sezon başı tff'nin sitesine'ne giriyor. 2 ligden bal'a kadar tüm takımların kadrosunu ezberliyor. sonra menemensporlu arkadaşın sorusuna harika cevaplar verebiliyor.

    -devrim bey ne olacak bu menemensporun hali? play off'a kalır mıyız?
    -menemenspor'un kadrosu iyi. idris var naim var şahin var. kamil var. şeyhmus var. altan var. o kadro ile kalacak gücü var bence.

    bitti aga.
    adam böylece hem menemensporluyu mutlu ediyor, hem de alt ligler uzmanı oluyor.
  • kendisi hakkında yapılan bir roportaj da hafızası nın gayet iyi oldugunu ve klasik bir tabirle erkek adam hazıfası nın cogunlugunu futbol oluşturdugu için bu konuda yogunlaşmış ve ntvspor da sabahları yayınlanan 7/10 programında ara ara görünüp en alt kategorilerdeki takımların yeni tansferlerini hemen soyleyebiliyor..

    bu bilgilerde ona bir ünvan ve kartvizit sağlamış.
  • valla işini bana göre gayet düzgün bir şekilde yapıyor bu adam. arada sabahları 7/10 programında denk geliyorum. biri soruyor;

    - ardahanspor ne yapar bu sene?
    - ahmet naci var orda eski fb altyapı topçusu, defansta kamuran, orta sahada geçen sene şanlıurfaspor'da pek süre alamamış hikmet candaş var. ben forvete en az 2 takviye bekliyorum. ali nazik ve eski bornovasporlu ercan çıkrıklı yeterli olmaz tüm sezon boyunca.

    yanisi, tutup bütün bigileri öyle ezber değil bu adamın. ptt 1. lig ve 2. lig beyaz-kırmızı gruplara gerçekten hakim. öyle ezberden sallamıyor. mesela bugün bal'da (bölgesel amatör ligler) oynayan bir takım için soru geldi, açıkça "bal bilgimin çok olmadığı bir yer, cevap veremem" dedi.
  • takım ve futbolcu isimleri konusunda aşmış bir hafızaya ahip olsa da kendisini her salı 7/10 da takip ederseniz sürekli aynı seyleri soylediğinizi görürsünüz.. klasik cümleleri

    - ahmet bence bu ligin üstünde bir oyuncu
    - mehmet kendisinden bekleneni veremedi
    - ziya asıl yeri sol kanat ama kendisi orta sahada oynuyor
    - geçen hafta güngören maçındaydım bu takım iş yapar
    - güngören de ali var, veli var, burak var, tolga var.. bunlar üst düzey oyuncular ve bence ligin çok üstünde oyuncular ama performansları düşük

    gibi..
  • ntvspor ile yollarını ayırmış olan alt ligler uzmanı.
  • suan tekrar ntvspordadir.. saniyorum gecici olarak yayinda..
  • futbol yorumculugunu malum 3-5 takimin analizlerini kendi aralarindan dondurmektan ibaret kilan gunumuzun sığ tv programlarinin ve kose yazarlarinin yaninda engin bilgisi ve emeğiyle yıldız gibi parlayan futbol yorumcusu. yaptigi isten de keyif aldigindan eminim. alt liglerin maclarini bizzat stattan takip eder kendisi. oyle iskembeden sallamaz. sırf kendisinin birikiminin yansıdığı alt lig konseptinde bir programla karsimiza ciksa eminim altyapiya verilmeyen ancak verilmesi gereken onem belki bir nebze olsun futbolseverler arasinda artacak olan farkindalikla bir gelisme kaydedecektir.
hesabın var mı? giriş yap