şükela:  tümü | bugün
  • kendi deyimi ile, "din, bilim, tarih ve felsefe üzerine videolar hazırlayan ve bir süredir www.medium.com/@diamondtema adresinde yazan bir kişi."

youtube
    medium
    twitter

kanalları üzerinden takip edebileceğiniz, gayet doyurucu ve harikulade bilgiler veren, gerçeği arayanlara yardımcı olabilecek harika bir şahsiyettir.

--- spoiler ---
    diamond tema, okuyorsan teşekkür ederim. devam et lütfen...
    --- spoiler ---
  • son zamanlarda keşfettiğim, youtube da din,mitoloji ve bilim hakkında kaliteli ve eğitici bilgiler veren bir arkadaş.
  • sylvester stallone benzetiyorum
  • çerezlik bilgileri manası çok derin anlamlar içeren bilgiler veriyormuş gibi sunan youtuber vol.436876234
  • dün takibe aldığım ve zaman ayırıp derinine inemediğim pek çok konuda detaylı bilgiler sunan kanal. tavsiye ederim.
  • dinler tarihi konusunda oldukça bilgili, kültür düzeyi yüksek bir insan

94 doğumlu arnavut göçmenidir. gerçek adı da youtube nick'i değil diamond (diamant) tema'dır.

özgeçmişi
  • din ve mitolojiler üzerinde çok kafa yormuş ve okumuş bir insan. youtube çöplüğünde ismi gibi adeta bir elmas(diamond) gibi parlıyor, aydınlanmak isteyenleri aydınlatacak bilgi donanımına sahip. boş zaman buldukça takip ediyorum. umarım hoşgörü dini mensupları tarafından yorumlarda yazılan tehdit ve hakaretlere boyun eğip pes etmez.
  • videolarını severek takip ettiğim bir youtuber. arada sırada yazılarını da okuyorum. yaşıtlarından kat ve kat daha bilgili ve bilgiyi aktarmakta başarılı. videolarını izlemenizi öneririm. bu arada adamın adının gerçekten diamond tema olduğunu öğrendiğimde şaşırmıştım. pek güzel bir ismi var.
  • yıllar önce [tanrı fikrini sorgulamak yazısındaki tanrı yaklaşımı ile hayranlık oluşturmuştur. aynı sitede tevrat, ebu cehil, kuantum fiziği gibi bir çok konudan yazıları bulunmaktadır. o dönem kim olduğunu merak etmiş muhtemelen şu an kullanmadığı twitter profilini bulmuştum. bir çoğu 2013 yılında atılmış, hepsi büyük harflerle yazılmış, sosyal medya klişelerinden oluşan, komikli şakalı yüzlerce twitine denk gelmiştim. özellikle ahmet hakana bilenen melih gökçek edasıyla büyük harflerle yazılması dikkatimi çekmişti. insanda adeta bana bağırma deme isteği uyandırıyordu. şimdi bunları neden anlattım hani bayram ziyaretinde sen kazık kadar olmuşsundur, hayatta gayet iyi bir noktadasındır fakat o amca ya da hala senin küçükken onların bahçesine işeme hikayeni anlatır da seni utandırır ya işte bu başlıktaki o amca benim zira o 2013'te kötü twitler atan adam bugün youtube de özgün ve bir hayli okumuş haliyle bir çok insana yol gösteriyor, belki de bir çok gencin kafasında ilk ışığın yanmasına vesile oluyor. özellikle kitap önerme videoları kayda deger bir nitelikte. umarım hep böyle devam eder. ayrıca ben de zamnında facebookta kabeye inen melekleri paylaşıyordum. herkesin sosyal medyayla ilk tanışması çok da iyi olmamış anlaşılan.

edit: entry komple güncellendi. bir önceki acele yazilmis, baştan savma idi. önlerden yerimi kapmışken silip tekrar yazmak istemedim cünkü buralar hep degerlenecek.
  • temel seviyede olsa da dinlerin ve ruhçuluk akımlarının iç yüzünü ifşa eden aydınlık genç. sunumları tek başına hazırlıyorsa büyük tebrikleri hak ediyor. ama ben arka planda editör ya da editörlerin olduğunu zannediyorum. yanılıyor da olabilirim.

yozlaştırılan gençliğe katkı sağlama gayreti desteklenmeli.
hesabın var mı? giriş yap