• senelerdir geldiğim yazlık beldenin bir gram gelişmişlik göstermemesi durumudur. bir tatil beldesi düşünün ki masmavi, sığ, berrak bir denizi, uzunca bir sahil şeridi olsun etrafı dükkan ve kafeler ile dolu. fakat nereye gitmek isteseniz türkü barlar, girişine para verip girdiğiniz kulüplerde bir de içeride size 35-40 liradan verilen vodkaya rağmen, çalan müziğin gülşen, hande yener, demet akalın ve serdar ortaç'tan ibaret olması ve başka alternatif olmaması inanın beni sinirlendiriyor. bir sürü plaj var ve hepsinde denize girilebiliyor olmasına rağmen o plajlardaki taşları, denizdeki kayaları halktan insanlar temizlemeye çalışıyor. belediyenin bu işe bir eş atması ve çeteleşmeye engel olması şart. heryer hödük hödük işletme sahiplerine ait... şivelerine tükürdüklerim. nispeten uygun fiyata tatil yapılabiliyor diye kıro kıro insanların içinde eğlenmeye çalışıyoruz yıllardır . illa bodrum'da elli liraya lahmacun mu yiyeceğiz anlamadım ki.
  • emekli siteleriyle dolu olmasından kaynaklıdır. öğretmeninden savcısına doktorundan almanına hepiciği fosilleşme aşamasındaki kibar güngörmüş teyzeler, dedelerdir. potansiyel bu olunca gelişmemesi normaldir. kıyıdaki taşlar,sahiller için hemfikirim bu düşüncem mekanlar için.
  • didim'e bir kere gitmistim ve cok ciddi hayal kirikligina ugramistim.
    bu kadar güzel bir sahil bu kadar temiz bir deniz... ve cevresi kiro dolu...
    ısletmeler berbat, isletmeciler ayri berbat. ne düzgün ingilizce konusurlar, ne düzgün türkce.. taciz edercesine dik dik bakmalari, sürekli kazik atmaya calismalari, pisliklerini her yere sacmalari... kötüydü kisaca.
    pisman olmustum gittigime gidecegime.
    sebebini bilmiyorum ama. cok mu göc almis dogudan? cetelesme mi olmus? mafya mi el atmis oralara? neden bu kadar sacma bir tatil beldesine dönüsmüs?
    yazik olmus ama. bu kadarini söyleyebilirim.
  • geliştiği kadarı yeterli, hatta fazla bile gelişmiş, bunun üstüne gelişmese de olur... bi yerin de hepten boku çıkmasın aq.

    gelişme isteyen yallah çeşme'ye, alaçatı'ya...
  • gelişmemesi değil kötü gelişmesi denebilir.
  • erzincanlılıktandır. o kadar erzincanlıyı (ve hatta sivaslıyı) nereye doldurursan doldur gelişemez. vizyon yok buradan çıkıp da ev, araba alacak kadar parası olanda. ingilizi bile erzincan ekolünden gelir. bir tane londra beyefendisine rastlayamazsınız.
  • didim?? hangi didim??

    betondan baska bir sey yok ki orda?? sahil falan denmis.

    metrekare basina 30kg demir, 7 metre kup beton dusen cirkin bi yer.

    2-3 senede bir gaza gelip gidiyorum belki bir seye benzemistir diye. beton binalar arasindan didimi bulamayip geri donuyorum.

    turkun kiblesi betondur. beton varsa daha ne işte amk. sizin gelismislik dediginiz de zaten muhtemelen yine beton ama bu sefer pahali seyler satan kahveci, restoran, beach club falan var içinde. fark o. o olunca gelismis oluyor, ayni betonun içinde nargileci olunca az gelişmiş oluyor. kafa bu.
  • çok kötü bir yer ve evet gelişmemiş, doğru önermedir.

    (bkz: gelmeyin lütfen)
  • denizi, doğası her şeyi harika ama doğru, çevresinde bulunan yazlık mekanlara göre gelişmemiş.
    didim altınkumda kekolardan geçilmiyor zaten.

    canım akbük de emekli yeri ama hiç değilse huzur var.
    25 yaşında emekli moduna girmiş olsam da seviyorum. (bkz: akbük)
hesabın var mı? giriş yap