• (bkz: kontrol grubu)
  • (bkz: noname)
  • putin'in israfları tarafından eleştirilen şukela yazar.
  • sol görüşlü insanlara sallayacağım derken tam 1 yıl önce ankara'da katledilen gençleri "ankara'daki " bu meydan kanlı meydan " diye bağırıp tepişirken patlayan insanlar" olarak tanımlayan gözü dönmüş bir tip. her an vücuduna bomba sarıp patlatma potansiyaline sahip büyük ihtimalle.

    (bkz: #63400873)

    bu entry burada dursun ki nasıl bir zihniyet sahibi olduğu bilinsin.
  • meydan dayağı gibi bir entry yazmış yazar. formasında sidik rengi olan bütün üçüncülere dördüncülere tavsiye ederim. kese gibi. rahatlarsınız.

    (bkz: #66922213)
  • hayal dünyasında yaşayan bjkli trol. umarım psikolojik yardım alır. yoksa sonu kötü bitebilir.
  • tarihe not düşeyim, kendisi şöyle bir insan.
    londra'da bu gece, teravih namazından çıkan müslümanların arasına bir araç daldı, yaralılar var, henüz kesin bilgi gelmedi ama diger camasir suyu, konuyla alakalı şunu yazdı:

    "teravih çıkışı cemaatin arasına araba ile dalmışlar. ölüler varmış.

    bunca kamyonla terör saldırısından sonra aynısını müslümanlara yapacak insanların ülkesidir ingiltere. şahsen haklarının da olduğunu düşünüyorum. ayrıca ilerleyen günlerde daha fazla benzer karşılıklar bekliyorum.

    fransa, almanya filan neyse de ingiltere gibi bir ülkeye malum insanları mülteci almak hiç yakışmıyor."

    bu insan nedir, kimdir, başına neler gelmiştir de böyle olmuştur bilmiyorum ama umarım ki o benzer karşılıklar kendisine ve bu kafadaki herkese gelir. ingiltere'nin müslümanları ülkeye kabul etmemesi gerektiğini, kabul ettiğinde de bu tip intikam (intikam olduğu da belli değil olayın) almaların kendilerine hak olduğunu iddia edecek kadar soysuz olmanın getirisi ne acaba? ne kazanıyor bu insan? işte annesine falan küfür edildi aynı başlık altında, kazanımı bu.

    amerika, israil başta olmak üzere onlarca ülke, müslümanları on yıllardır doğrayacak, adamların ülkesine çöküp 20 metrede bir araçtan indirip tam teşekküllü arama yapacak (bakın mülteci yok orada, işgal var ve adamlar kendi ülkelerinde 20 metrede bir araçtan indiriliyor, kesip biçmenin yanında böyle psikolojik tahribatlarda da uzmanlar), binlerce çocuğu engelli bırakacak, bir adamı evinden alıp, aracının arkasına bağlayıp zevkine metrelerce yol gidecek, bir adamın evine girip (yine mültecilik yok) adamı bağlayıp, gözlerinin önünde karısına tecavüz edip, sonra öldürüp, çocuklarını tek tek doğrayıp, adamı dövüp sağ bırakarak çekip gidecek, bir bebeğe dakikalarca işkence edecek, bir çocuğu saatlerce dövüp yol kenarına bırakıp gülerek gidecek ama diger camasir suyu, kanunen, dinen sonuna kadar haklı olarak, üstelik eşek gibi çalışarak bir ülkede yaşayan insanların öldürülmesi sonucunda "valla hakları vardı, devam etsinler, zaten bunların ingiltere'ye alınması hata" diyecek.

    en olumlu bakış açısıyla, kendisi gerizekalı. sonra "fikir yazdım ühühühü beni içeri aldılar ühühühü" yapabiliyorlar, çok dengesiz tipler bu dilediğine yaşam hakkı verenler.
  • metal fırtınacı lavuk değilmi lan bu. daha kaç tane daha hesabı vardır kim bilir.
  • uçurulmuş, eski bir yazar. beyin bedava ama kullanmasını bilene.
hesabın var mı? giriş yap