• reboot online, dünya çapında bazı ülkelerde dijital pazarlama için ödenen ücretleri karşılaştıran bir çalışma yapmış. e-posta kutuma düşen çalışmaya göre japonya, dijital pazarlamacılar için en yüksek maaşı sunan ülke (63.964 €). birleşik krallık, dijital pazarlama yöneticileri için en düşük maaşı veriyor (35.920 €). dijital pazarlamacının maaşı, yılların deneyimine bağlı olarak yaklaşık 30.000 € artabiliyor. web geliştiricileri, e-ticaret yöneticileri ve halkla ilişkiler yöneticileri dijital kariyerlerde en yüksek kazancı sağlıyorlar.
    reboot dijital pazarlama ajansı'ndaki pazarlama uzmanları, tüm dünyada dijital pazarlamacı olmanın faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışmış, farklı ülkelerdeki iş listelerinde arama yaparak bir dijital pazarlama yöneticisinin kazanabileceği ortalama maaşı belirleyebilmişler.
    türkiye’de bir dijital pazarlama uzmanı ne kazanıyor, bilmiyorum ama bu alanda çalışanlar ücretlerini şu rakamlarla karşılaştırabilirler:
    dijital pazarlama müdürü için kazancı en iyi ülkenin, profesyonelin ortalama 63.964 € kazanabileceği japonya olduğu ortaya çıktı. listede, dijital uzmanlarına 62.329 € sunan çin'i ikinci sırada buluyoruz. abd 61,151 € ile listede üçüncü sırada yer alıyor.
    ne yazık ki, ortalama dijital pazarlama yöneticisinin 35.920 € kazandığı birleşik krallık için aynısını söyleyek zor, neredeyse japonya'da kazanacaklarının yarısı kadar kazanıyorlar. dijital pazarlama becerilerine en fazla değer veren avrupa ülkesi, yaklaşık 60.616 € kazanabileceğiniz danimarka.
    kariyer yolunuz ne olursa olsun, başarı sıkı çalışma ve kararlılıkla gelir. ancak dijital pazarlamada başarılı olmak için reboot dijital pazarlama ajansı genel müdürü abby chinnery’nin bazı önerileri var. "birçok insan dijital pazarlama endüstrisinin kapısına ayak basmak için gereken becerileri hafife alıyor. pazarlamada bir dereceden çok daha fazla şey gerekiyor - kalın bir cilt, yaratıcılık ve çevrim içi bir markayı temsil edebilmek için yazmak için bir yetenek. yardımcı olabilecek daha niş gereksinimlerden bazıları seo, html ve giderek artan şekilde python gibi bilgisayar dilleri."
    görsel
    [görsel
    https://www.rebootonline.com/ link]
    edit: yazım
hesabın var mı? giriş yap