• edit: change 35% to 65%

    bakın basit bir kodlamayla oyları değiştirdim.

    cumhurbaşkanlığı seçimine başkanlık seçimi diyen siteden hayır gelmez zaten. yaymanıza gerek yok. pas geçin.
  • `basın tabi yaa, basın gitsin istediğiniz seçmene. sosyal mecralarda iki gündür her yerden oy kullanın diye mesaj geliyor...

    internet kullanımında siyasi iktidar seçmeninin on katı bir seküler seçmen oranı var ama muharrem ince geride gözüküyor. normalde seçimin reel sonuçlarından farklı olarak tam tersi olması gerekirken hem de, acaba neden?

    yüklenin, bastırın, partimize oy verin diye yıkılıyor ortalık whatsapp gruplarında. siteye giriyorsun, en altta her hakkı saklıdır diyor. oğlum neyin hakkı saklıdır, kimsiniz siz?

    tabi stalklamaya başladık haliyle. whois sorgusundan nics telekomünikasyon diye bir şirket çıktı. aynı ticaret sicil kayıtlarında çizgi telekomünikasyon şirketi de geçiyor. bunu haneye attık ve ticaret sicil kayıtlarından baktık kimmiş bu uyanıklar diye. natro domain&hosting şirketinin web sayfasının altındaki şu ibare dikkatimi çekti, çok güldüm.

    "veri sorumlusu sıfatıyla tarafımızca toplanan, saklanan ve işlenen kişisel verileriniz için kvkk'nın veri sorumlusunun aydınlatma yükümlüğü başlıklı 10.maddesi uyarınca faaliyette bulunmaktayız."

    yürüyün be aslanlar.

    vay anasını sayın seyirciler, 5 haziran 2018'de genel kurul toplamış şirket, hüseyin caymaz diye bir adam şirketi üç yıllığına imzaya temsil görevine getirilmiş. e tabi girdik sorduk google amcaya kim lan bu hüseyin caymaz diye.

    bilişimciymiş.
    şaşırdım mı? hayır.

    oy tercihlerinizle birlikte ip adresiniz de bu beyefendinin server loglarına başarıyla girmiş oldu. peki bu adam bu bilgileri ne yapacak diye sormamız, üzerine düşünmemiz gerekmez mi?

    cambridge analytica rezilliği yüzünden abd yıkılıyordu daha birkaç ay önce ama adamlar böyle isimleriyle cisimleriyle filan böyle siteler açabiliyorlar. anket seçim gününe kadar da devam edecek ha. demek ki yemişler seçim yasaklarını, yemişler kişisel verilerin korunması mevzuatını filan.

    neyse, ismi bende saklı bir cumhuriyet halk partisi yetkilisine durumu aktardım. bundan sonra bu çalışmanın amacı ne, verileri toplayanlar kim, bu verilerle ne yapacaklar sorularının cevaplarını da parti arasın...`

    edit: daha siteyi bile ziyaret etmediğini itiraf edip reklam geliri için hit kasıyorlar yorumu yapan ergene söylüyorm: oğlum dünya'dan ay'a bakıp yorumlamaya çalışan bi' fino bile senden daha mantıklı çıkarımlarda bulunur lan. kafanızın basmadığı şeyler için yorum yapmayın. yorum yapacaksanız da önce bi' olay neymiş anlamaya çalışın, öyle saçmalayın saçmalayacaksanız da.
  • yahu hit alıp reklam geliri elde etmek için yapılmış sikko bir site işte neye kafa yoruyorsunuz beyinsiz dangalaklar. ben de böyle sikko bi site yapsam muhalefetin oy oranını elle düşük gösterip muhaliflerin gaza gelmesini böylece sitenin daha çok hit almasını sağlarım. ha bu arada siteyi açmadım bile.
hesabın var mı? giriş yap