• olayın mağduru tarafından yapılmış ciddi bir iddia. kamera görüntüleri de var. üstelik şikayetini korkudan geri aldırıp sonra da işten attırmış. bu taciz olayları bitmiyor maalesef.

    http://www.iha.com.tr/…i-taciz-etti-iddiasi-113617/
    http://www.iha.com.tr/…i-taciz-etti-iddiasi-697115/
  • tıpkı battal ilgezdi olayı gibi ekşi sözlükte ilgi görmeyecektir.
  • yargı karşısına çıkarılıp halledilecek mesele. başkan takipsizlik kararı verdi diyor lakin bu kararda senin altında çalışan birinin ifadesi ile verilmiş. oysa soruşturma süresince görevden uzaklaştırılsaydı ve tanık ifadeleri gizli alınsaydı (gizli tanık değil sonra da mahkeme de yüzleşme yapılmalı) bu olayda haklıysa iş büyümezdi.
    ve başkan eğer iddiaların doğruysa neden dava açmadın. şantaj, görevi kötüye kullanma ve görevi yapmama gibi iddiaların var.
  • chp'de bu tip olayların üstü kapatılmaz akp gibi. soruşturma açılıp olayın aslı öğrenilir, gereken ceza verilir.
  • ne gerizekalı millet olduk. hala akp hala chp. adam 1. dakkada gelmiş bütün zehrini boşaltmış. bu ve bunun gibiler haksızlığa ses çıkartmadığı için bugün bu fakirlik halindeyiz biliyor musunuz? lan bir defolun gidin şu ülkeden.
  • he canım he başkana kumpas.
    olayın siyasi boyutunu bir kenara bıraksak dahi; görüntüler, güç sahibi olanın yanında çalışıp, kendisine yan gözle bakılan, her gün bu ve benzeri muamelelere maruz kalan binlerce kadınımızın yaşadığı ruh halini gösteren görüntülerdir.
    tanım: muhtemelen kendisi de chp'li olan ve bu yüzden işe alınmış olan kadın zabıtaya, kendisi de dahil bütün ilçenin emanet edildiği şahıs tarafından göz konulmasıdır.
  • kadın mağdur olduğunu söylerse mutlaka haklıdır, kesin bişey olmuştur hede hödösünü bi kenara bırakalım, videoda sanki el tutmaya yeltenme anında ve sonrasında başkanın açıkladığı gibi aslında sert bir diyalog var ve başkan çıkarken bişeyler söylerken kadın da peşinden gidiyor, video da orada kesiliyor, sonra bi bakıyoruz kadın üzgün geri dönüyor, sanki orada kadın üzgün değil de suçluluk duygusuyla görünüyor, görüntülerde somut bir taciz mevzusu da yok ayrıca, belki şahitler varsa onlar olayı aydınlatır diye düşünüyorum.umarım kadının kurduğu bir tiyatro değildir! ha gerçekten taciz varsa en ağır cezayı da almalıdır başkan.
  • chp’de ne zaman üstü kapatıldığını gördünüz?

    bu adama hem soruşturma açılacak, hem yargı işlemi takip edilecek hem de bir dahaki seçime aday olamayacak. at fava bekle.
  • videoyu baştan sona kadar izledim ama herhangi bir taciz görmedim. öyle iddialı yazılmış ki "kamera görüntüleri var" diye, izlemeyen net taciz görüntüsü sanır. kadın "ses kaydı var" diyor ama başkanın kadına bir şey söylediği yok. anladığım kadarı ile kadının kardeşi filan konuşmuş başkanla. kadının konuşurken gözlerini kaçırması, devamlı yutkunması filan dikkatimi çekti.

    ne videoda ne de ses kaydında herhangi bir taciz kanıtı yok. he varsa böyle bir şey cezasını çeksin tabi ki. önüne yatacak şekilde haysiyetsiz değiliz. herkesi kendiniz gibi sanmayın lan, ensarcılar.
  • hak hukuk adalet...tüm bunlar bir gün sizede lazım olacak o zaman görüşeceğiz..koduğumun b.başkanı polisteki ifadeye nasıl ulaşır ?
hesabın var mı? giriş yap