• anil kapoor , priyanka chopra , farhan akhtar , anushka sharma ve ranveer singh 'in oynadığı bir bollywood filmi.

    aamir khan ise filmde bir köpeği seslendiriyor.

    romantik komedi tadında bence güzel bir film. filmin istanbul'da da çekilmiş sahneleri olması sebebiyle daha çok hoşuma gitti.

    tavsiye edilir.

    ayrıca aramaya inandım ama filmin başlığını bulamadım.
  • kamal mehra, iflasın eşiğindeki bir şirketin sahibi olan iş kadınıdır. eşi neelam ve iki çocuğuyla problemleri vardır. çocuklardan ayesha, başarılı bir iş kadınıdır ama mutsuz bir evliliği sürdürmektedir. mehra ailesi, anne ve babanın 30. evlilik yıldönümlerini kutladıkları 10 günlük bir gemi yolculuğu tatilinde, akdeniz sularında ilerlerken hayatlarının yönü ve birbirlerine olan sevgileri hakkında düşünüp taşınmak zorundadır. yorumum: oldukça uzun bir film olsa da keyifle izledik diyebilirim. filmin büyük bir kısmı türkiye'de geçiyor. istanbul ve kapadokya çekimleri ülkemizin tanıtımı açısından oldukça faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
  • son zamanlarda izlediğim en keyifli filmlerden bir tanesi. güzel şehrimin manzaraları da pek yakışmış filme. filmde toplumsal konular; aile baskısı, evlilik, boşanma, kadının toplumsal yeri ve önemi ele alınmış. hint kültürü ile benzer olduğumuz yönler olduğu için yabancılık çekmeden izleyebiliyorsunuz. oyunculuk, doğallık inanılmaz. romantik-komedi öğeler içermesi de filmin akıcı olmasını sağlamış.
  • başrolde anil kapoor, priyanka chopra, ranveer singh ve anushka sharma'nın olduğu, çoğunlukla ülkemizde ; istanbul, ege ve kapadokya da geçen, ülkemiz sinemasına da örf ve adetlerine de çok benzeyen romantik komedi tarzında 2015 yapımı bollywood filmi.

    kamal ve neelam 30. evlilik yıl dönümleri yaklaşmaktadır, şirketin batmasının önüne geçmek için oğulları kabir'i şirket ortaklığı yaparak evlendirmek isterler ve gelin adayı ile tanışıp kaynaştırmak adına evlilik yıl dönümü kutlamasını akdeniz turunda yapmaya karar verirler. böylece seyahat, oğullarının gerçek isteği, işinde başarılı evliliğinde mutsuz kızlarının hayatı gibi gerçeklerle yüzleşilecek bir tur halini alır.

    bilgi ve altyazı için:
hesabın var mı? giriş yap