• 2016 rio olimpiyatlarında rüzgar sörfü branşında ülkemizi temsil edecek olan henüz 21 yaşındaki genç sporcu.

    haziran ayında rs:x rüzgar sörfü dünya şampiyonası’nda 227 puan alan ve kota bekleyen yedek sporcular arasında ilk sırada bulunan dilara, kota alan bir ülkenin çekilmesiyle bir basamak yükselerek olimpiyat vizesi almış oldu.

    çeşmealtı sörf kulübü sporcusuymuş aynı zamanda.

    güleç yüzlü genç sporcumuza başarılar diliyorum.
  • rs:x rüzgar sörfü dünya şampiyonası'nda elde ettiği dereceyle 2020 tokyo olimpiyat oyunları'na katılmaya hak kazanmıştır.
  • yelken dalında 8 sporcuyla yer aldığımız 2020 tokyo olimpiyatları’nda elenip artık japonya seyahatinin tadını çıkartmaya bakan rüzgâr sörfçüsü.

    japonya’ya, olimpiyatlar başlamadan iki hafta kadar önce giden ilk giden türk ekibinde olan yelken sporcularımız arasında yarışmalarına devam edenler var. fakat ikinci kez olimpiyata katılmasına rağmen hâlâ “en önemli şey olimpiyatlarda yarışabilmek” diyen dilara uralp, birinci olacağım, madalya kazanacağım gibi bir motivasyonla olimpiyata gitmediğinden olsa gerek kadınlar (rüzgâr sörfü) rs:x sınıfında dördüncü yarış günü sonrası 12. yarışma sonunda toplamda 245 net puanla 24. sırada kalıp elendi.

    izmir-urla’daki çeşmealtı rüzgâr sörfü ve yelken kulübü sporcusudur.
  • çeşmealtı sahilinde yelkenlide uzanırken çok yakınıma gelen bir rüzgar sörfçüsünü gördüm. yelkenine bakınca fenerbahçe ve olimpiyat logosunu, ayrıca d.u. palombo yazısını farkettim. hemen kim olduğunu araştırmaya koyuldum.

    kendisini ilk defa tanıyorum ve bundan dolayı biraz utandım açıkçası. başarılarından oldukça gurur duydum. bu antrenmanlara şans eseri denk gelip izlemek benim için oldukça güzel oldu.

    başarılarının devamını dilerim. :)
hesabın var mı? giriş yap