• dilenen bir kıza acı biber yemesi karşılığında para vereceğini söyleyen vicdansızlar içeren bir videodur.
    küçük kız aç karnını doyurmak için kabul ediyor ama biberi yedikçe yanaklarından yaşlar süzülüyor. turist oldukları söylenen şahıslar hunharca gülerken biz insanlığımızdan utanıyoruz.
    (bkz: cehnnem dünyada bir yerdir)
    https://www.facebook.com/…=e&extid=7yz7jbmfoxpn9gd5
    edit: ben haber sitesinde yazılanı yazdım ama aile içi bir şaka olduğunu yazan arkadaşlar var. öyle bile olsa bir çocuğa para vaat ederek acı biber yedirmek gözyaşı dökmesine kahkahalarla gülüp videoya alıp yayınlamak da iğrenç bir harekettir..yapanlar yabancıysa suç, ailedense daha büyük suçtur.
  • umarım bu orospu cocugunun cezası ahirete kalmaz bu dünyada kesilir
  • içimde bu şerefsizi günlerce aç susuz bırakıp o acı biberle beslenmesini sağlama isteği oluştu.
    bu tip insanlara karşı duyulan nefretin sonuna kadar arkasındayım.
  • dünya hassas kalpler için cehennemdir
  • o zoomlaya zoomlaya çocuğun gözyaşlarını çektiğin telefonunu zorlaya zorlaya bir yerlerine...

    yemin ediyorum ıslak meşe odunuyla döverdim şunu yapanları, zerre acımadan!!!

    edit: çocukcağız bence canının değil, yüreğinin yanması nedeniyle ağlıyor. belki ağzı biberden yandığında kendisine empati gösterileceğini zannetti ama karşısında arsızca gülen birkaç insanla kaşrılaştı... muhtemelen aşağılanmış hissetti...
  • kendi kanlarını yutarak gebermelerini dilediğim turistlerdir.

    pek de hüzünlü, içli bir çocuk. her şey kolay kolay dokunmaz ama bu dokundu. çocukla beraber bende ağladım. keşke bir bilen, tanıyan olsa da yüzünü güldürsek.
  • bu adamlar değil de ben gideceğim cehenneme öyle mi ? çocuklara taciz, tecavüz edenler değil de, hayvanları arabalarının ardında sürükleyenler değil de ben gideceğim cehenneme öyle mi?
    ya da namaz kılmadım, oruç tutmadım diye bu adamlarla ben aynı yere gideceğim öyle mi? o küçük kızın para denen kağıt parçası için gözyaşlarını izlerken, kim bilir daha ne çektikleri vardır diye düşünürken, tanrı denen kavrama inanmak istiyorum. ama inanamıyorum.
  • bu videoyu seyretmek o biberden kat be kat daha acı.

    kahkaha krizine giren o kızı videoya çekip hit alacağını düşünen varlık... sana edilen beddualardan fazlasını hak ediyorsun..
  • içim parçalandı. o masum yavruyla beraber benim de gözümden yaşlar süzüldü. bunu yapan şerefsizler bin beter acı yaşasın. artık şu telefonlardan ünlü olma çabanızdan vazgeçin. mide bulandırıyorsunuz, ahlaksız köpekler
hesabın var mı? giriş yap