dilovası kanser yapıyor diyen doktoru hapse atmak
-
ileri demokrasiyi sevmemek için bir neden daha.
-
-
-
ergenekon cigirindan cikartildi, akp nin kendisine karsi olanlari sindirme politikasi halini aldi diyenleri de iceri atan zihniyetle aynidir. isim vermek istemiyorum ama tayyipin akp sinin icraatidir. imam osurursa cemaat sicar, bokuyla da chpli kovalar. bu boyledir, kusura bakmayin.
karsi cikmaniza gerek yok, ayni partiye oy vermeye devam edin, boyle seylere de alisin artik, bu ilk defa bugun olmuyor, 10 senedir tekrarlanarak devam ediyor. demokrasi, liberalizm, kapitalizm, sermaye gotu yalamak, degiserek gelismek, ab yolunda yurumek falan fistan, haydi hayirli tiraslar. -
(bkz: imamın yargıcı)
-
(bkz: onurumuzu savunuyoruz)
-
dilovasında yaşayan halkın kanser olmasına neden olan büyük büyük patronlar ve para yedirdikleri siyasi insanların arasında kalmış doktora yapılan muammeledir.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyen atamın ellerinden öpüyorum. -
dilovası belediye başkanı cemil yaman ile kocaeli büyükşehir belediye başkanı ibrahim karaosmanoğlu ortak yapımı bir filmdir.
-
saçmalığın daniskası. araba veya otobüsle dilovasından geçerken havalandırmayı özellikle kapıyorum ve kız arkadaşıma da ordan geçerken kapatması için yalvarıyodum ben de suçlu sayılır mıyım acaba
zöge: aferin kötüleyin birader, ananızı bacınızı alın da dilovasına yerleşin o zaman ulan! -
bu saçmalığa karşı durmak için onur hocamızı adliye'de de yalnız bırakmıyoruz. salı günü onur'umuzun yanındayız.
onur'unu seven arkamızdan değil yanımızda gelsin.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap