• bayer leverkusen de forma giyen bulgar forvet, bulgaristan milli takimi formasini giydigi ilk macta ayagina gelen ilk topla gol atmasi gibi ilginc de bir istatistige sahip.
  • 2002 yılında bulgaristan'da yılın sporcusu seçilmiş, hristo stoichkov'un veliahtı olduğu düşünülen ve euro 2004'ün muhtemel yıldızlarından olan zat-i muhterem.

    (bkz: ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim)
    (bkz: ben de sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim)
  • euro2004te adı gibi berbat oynayan futbolcu. bize nerede bu bulgaristan milli takımının anatoli todorovu dedittiriyor.
  • öncelikle; 30.01.1981 dogumlu leverkusen'de oynayan forvet.

    yildiray bastürk'lü leverkusen'in sampiyonlugu ve ayni zamanda sampiyonlar ligini kaybettigi sene tanidik sevgili berbatov'u. o zaman kizmistik topmöller'e, en önemli maclarda bu genc arkadasi neden oynatiyor diye. zira onun leverkusen'in ligde son uc hafta üst üste puan kaybederek sampiyonluktan olmasinda buyuk payi vardi. sampiyonlar liginin o dönemki finalini seyredenler hatirlar, sevgili güntekin onay mac boyunca berbatov'u neden ilk onbire aldin diye isyan etmis, maci bu yorumun cesitli veryasyonlariyla sona erdirmisti. oysa simdi almanyanin en iyi golcüleri arasinda yer alir. farkliligi, siradisi teknigi ve sogukkanli olusuyla tehlikeli bir görünüm kazanan berbatov, ingiltereden ciddi teklifler aliyor. toteham'in 16 milyon euro'yu gözden cikarmasi bir yana; henry'in olasi gidisi sonrasi arsenal'in de ilgilendigi dedikodusu dolasiyor. liglerin bitmesine bir hafta kala 19. golünü nürnberg'e atan dimitar'a premiere lig yolu görünmüstür artik. 2009'a kadar takimiyla sözlesmesi oldugunu düsünürsek; yüklü bir miktar para leverkusen'ink kasasina girmesi söz konusu.
  • tottenham'a gitmek için manchester united'ın teklifini reddetmiş oyuncu. söylediğine göre manchester'a gitmek için gün sayarken, tottenham menejeri martin jol, kendisini daha ilk ayaküstü görüşmelerinde ikna etmeyi başarmıştır. hem de bir manchester united-tottenham hotspur maçı sonrasında.
  • bayer leverkusen'in kendisini tottenham hotspur'e satmakla ne kadar buyuk bir hata yapmi$ oldugunu bu gece (23 kasim 2006, bayer 04 leverkusen - tottenham hotspur fc maci) bizzat kanitlami$ bulgar futbolcu. attigi tek gol, macin da skorunu ilan eden gol oldu, 0-1.
  • futbol arenasinda estetiginize oturan bir futbolcudur. siradisi gollerin adami. tuhaf, belki de izlenmesi en keyfli forvettir. bugüne kadar gördüklerinizin disinda bir gösteri sunuyor size. dünyada daha yetenekli golcüler olsa da en cok onu seyretmekten keyf alirim ben.

    yildiz budur. bulgaristan'in beyaz rusya karsisinda aldigi iki sifirlik galibiyetinde bas rolü oynayan aktördür.

    http://goaltube.org/…o_stream&page=watch&id=499&d=1

    sasirtici, yetenekli, ne zaman ne yapacagi kestirelemeyen yetenekli bir forvet.

    bu sene tottenham hotspur formasiyla 47 macta 21 gol atip 8 asist yapmis olan..
  • zlatan ibrahimovic in hem fizik hem oyun tarzı olarak bir boy alt versiyonu.he olurda premier ligde bi takım satın alırsam,kendilerinin de güzel sözlerle aklını çelip, ailelerini de ikna edersem ikisi de bulunsun elimin altında o ayrı.
  • tottenham hotspur'un gözbebeği, müthi$ santrafor. milan, chelsea, manchester united büyük takımların gözdesi oldu. berba'nın basın toplantısında; "tottenham'da belki hiç $ampiyon olamayacağım, belki avrupa $ampiyonalarında bir kupa kaldıramayacağım, fa ve carling cup'da zor... ama en önemli olan ben tottenham'da mutluyum!" dediği söyleniyor. eğer bu haber gerçekse, gönülleri bir kez daha fethediyor. bu adamın ilginç bir özelliği var; gerekmedikçe ko$muyor! gücünü idareli kullanıyor. böylelikle gereken pozisyonlarda müthi$ performans sağlayabiliyor. bitiricilik ve top dağıtma yetenekleri had safhada, bilmeyen yok!
    juande ramos, berbatov'u almak isteyen kulübün ingiltere transfer rekorunu kırması gerektiğini söylüyor. ister istemez sezon ba$ında bu adam, keano, defoe, mido varken neden o kadar fazla para verip, darren bent alındı sorusu akla geliyor.
    futbolcu olmasaydınız ne yapardınız sorusuna "büyük ihtimalle artist olurdum" yanıtını vermiştir.
  • günümüzün son futbol pollyannası. helal olsun vallahi adama "gitmem de gitmem" diyor, "ben bu kadar para etmem ki lan eheh" diyor. dalga geçiyor büyüklerle sanki. helal olsun.
hesabın var mı? giriş yap