• (bkz: solcuların toplu taşımada öpüşme merakı)

    başlığını görünce akla gelenidir...
    badelemek adı altında bu dinci yobazların merakıdır... metrobüste öpüşmek de bu adilerin yanında solda sıfır kalır...
  • dinci görünümünün baskısıyla, açıkca biriyle ilişkiye giremedikleri,hatta flört bile edemedikleri ,doğaya ters düşen davranışla kendini baskılamak zorunda olduğu , savunmasız buldukları ve gizli kalacağını düşndüklerinden dolayı çocuklarımızı hedef aldıkları içindir. bütün mesele bu...
    bu tiplerin çoğu,insanlara namuslu olmayı anlatıp, rahat gördükleri insanları en çok eleştiren tiplerdir. bunu da kendilerine hak görürler.
    no: bu dincilik değildir. din'i örtü olarak görüp ahlaksızlığını gizlemektir.
  • şimdi tüm hayatını sana cennette ödül olarak verilecek 'göğüsleri yeni tomurcuklanmış huriler'i elde etmek için ibadet ederek geçirirsen, sana ödül olarak vaat edilen şeyi arzulamaya başlarsın.
  • dinsizler kadar değildir.
  • ateizm ile pedofili arasındaki pozitif ilintiyi şu entry’de suratınıza çarpmadık mı: #73164971

    istatistiklere göre ateizm ile pedofili, birbirlerine paralel olarak artış gösteriyor. sekülerleşme arttıkça, çocuk istismarı da doğru orantıda artıyor.

    peki şimdi ne yapalım? “ateistlerin sübyancılık merakı” şeklinde başlık mı açalım?

    çıkın artık şu kafadan. mevzu din yahut sekülerizm değil, insan pis insan!
  • din olarak düşünmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. sadece insanları ne kadar sıkarsanız veya baskı uygularsanız o kadar istemediğiniz şekli alır veya almak ister. (bkz: dünyada en çok pornonun pakistan ırak gibi ülkelerde izleniyor olması). bırakın herkes istediği gibi yaşasın. sevelim sevişelim bu dünya kimseye kalmaz.
hesabın var mı? giriş yap