• besiktasin 3.5 milyon dolara anlasarak gun itibariyle renklerine kattigi acıklanan, 26 mayis 1981 dogumlu hırvat stoper*

    edit: zamaninda yaptigi bir hareket sebebiyle, besiktas formasiyla cekilmis fotograflarina ragmen gerceklesemeyen transfer olmustur*
  • yine demirören bombası. iyi futbolcu olabilir ama o bonservis bedeli yok mu... ahh ahh

    hırvatistan'da 26 yaşında olup 3,5 milyon dolar bonservis bedeline sahip bir oyuncu varsa ben de bir şey bilmiyorum. zira o değerde adamları 21 yaşında zaten avrupa kapıyor.
  • gelmeden once bende pascal ruhu var diye bagiran, iki sene oynatip o bonservis parasinin cok daha fazlasina satacagimiz genc hirvat defans oyuncusu.

    http://www.youtube.com/watch?v=m93kg5cezwu
  • söylendiği gibi 3,5 milyon dolara değil, 1 milyon avroya alınmıştır. keza pek de genç değildir. 26 yaşındadır. ama nedense bende çok sağlam, taraftarın kalbinde yer edinecek bir oyuncu izlenimi veriyor. nedenini hiç bilmiyorum. ayrıca, şarkıcı ve sansasyonel karısının da basınımıza bolca malzeme olacağından eminim. ne diyelim, hayırlı olsun. her halükarda beşiktaş'ın mevcut oyuncularından iyidir. sakatlıktan yakasını kurtarmayan ve kendisini çok sevdiğim ve beğendiğim gökhan zan, sürekli top sektiren, kademe hataları yapan ama yüreğiyle oynayan ibrahim toraman, büyük bir potansiyel barındıran genç ibrahim kaş ve çok iyi profesyonel, yeri geldiğinde görevini layıkıyla yapmaya çalışan baki mercimek gibi defans oyuncuları arasından kendini belli edecektir inancındayım. gökhan tam anlamıyla iyileşirse beşiktaş'ın aksayan savunması ciddi manada düzelecektir. tekrar hayırlı olsun...
  • persembe gunu sozlesme yapilacak futbolcu. kendisiyle tanisamadan youtube'den g.tuyle muserref olduk (bkz: #12430393).
    edit: starfreedom goruntude mooning eyleminde bulunanin degil, yandaki mavilinin drpic oldugunu soyluyor. emin olamamakla birlikte eger durum buysa adamin bir gunahi yok tabi diye not ilistirmek istiyorum.
  • eger denildigi gibi hava toplarına hakim iri yarı bir arkadaşsa beşiktaş taraftarının 'dinozor' diyebilecegi , aynı şekilde rakip taraftarların da 'p.ç p.ç p.ç drpiç' diye tempo tutabileceği takımıma hayırlı olmasını diledigim hırvat oyuncu.
  • stejipan tomas'ın 50 defa milli olduğu yerde 1 kere milli olmuş oyuncu. kimse hikaye anlatmasın...
  • ismi sayesinde rakip takımlara kolay malzeme olabilecek bir futbolcudur..
  • önce beşiktaş tarafından kendisiyle imza aşamasına kadar gelinip sonrada baya bi önceden gerçekleşmiş bir olayı görerek transferinden vazgeçilmiş oyuncu.(youtube dan gördüler heralde) arkadaş hiç mi daha önceden araştırmazsınız sormazsınız.anlarım böyle bir olaya karşı tepki koyabilirsiniz nouma gibi bir tecrübe yaşanmışken.ama millet kaç yıl araştırıp,takip edip futbolcu alırken,sen en fazla ihtiyacın olduğu bir bölgeye transfer yaparken son günde gördüğün bir görüntü yüzünden vazgeçip,hemen başka bir futbolcuya kayabiliyorsun.boşuna kampanyalar,şunlar bunlar yapılmıyormuş demekki adına bu güzide başkanın..
  • borsaya gorusuldugu haberi verildikten sonra (ki bu transferin son veya bittigi asamalarda yapilir) vazgecilmesi besiktas yonetimi acisindan bir skandaldir. sonra efendim borsaya kote klupler (bu entryinin yazildigi tarih itibariyle fener hisseleri haric) neden yatirimcilarin ilgisini cekmiyor denir. boyle bir aciklama ve geriye donus arsenalda olur mu, kamuoyunun yuksek vicdanina birakiyorum.
hesabın var mı? giriş yap