• çiçek dilligil in katana olmazdan evvel sunduğu abuk subuk bir program grafiğine de animasyonuna da seslerine de uyuz olurduk.bi de ağzından alevler saçan bi dinozor vardı yanılmıyorsam, "yuh" demiştik.
    çocukları ebleh sanan bir düşüncenin ürünüydü.
    (her ne kadar çocuklar salaksa da ebleh değildir.)
  • dergisi de varidi bu oyunun ki geçen yay-sat raporlarından okudum bir sene içinde 1 milyonun üstünde basılmış.
    elveda ay elveda feza demek istedim.
  • oyunun başkahramanı pisagor isimli bir dik saçlı çocuktu.
  • hugo'ya alternatif olmasi icin atv tarafindan yazdirtilmi$ zannedersem amiga uzerinde cali$an oyun. tamamen turk yapimidir. (bkz: bronx)
  • 11 yasindayken katildigim program, acaip kasilarak girmistim olaya video oyunlariyla yakin oldugum icin, ama ne oldugunu anlayamadan butun haklar gitti. kafakoparanus tukirikus, ezegecerus gibi dusmanlar tarafindan. sonra igrenc flash'siz bir fotograf makinesi yollamislardi hediye olarak, ayni gun bozulmustu.
  • pisagorun kaykayiyla atesikus, tukurukus, ezergecerus ve kafakoparanusla karsilatigi ve sonunda sevgilisini kurtardigi jurassic parkla çikan dinazor furyasi ürünü, hugoya alternatif, tv de telefonla oynanan video oyunlarindan biri. sanirim cizeri de salih memecandi.
  • grafikler salih memecan ve ekibi, muzik max/bronx, code ise iki is gunu icerisinde tarafimdan yazilmis igrenc tv oyunudur. iyi para kazandirmistir o ayri.

    edit: yukarida biraz yanlis anlasilmis sanirim. ben ozelestri yapmistim. yoksa oyunu sevenlere, emegi gecenlere bi saygisizlik degildi amacim. tum programcilik hayatimda yaptigim en duzensiz, en karmasik ve en bastan savma kod odur. yoksa herkes cok sevmis, isi gormus, para kazandirmis olabilir. degindigim nokta isin teknik yaniydi.
  • tas devrinde,fred cakmaktas'in sevimli dinazoru dino,bir gun cok fena hastalanmis ve veteriner yerine hayvan doktoruna goturulmustu.icinde kus olan steteskopla doktor dinoyu muayene etmis ve hastaligina sebep olan viruse,''dinazorus mikrobus''diyerek,izleyen beni kahkahalara suruklemisti.ustelik de bulasici oldugunu soylemis ve cizgi filmin geri kalani,fred ve barni'nin dinazoruz mikrobus virusune maruz kalip kalmadiklarinin islendigi temalarla surup gitmisti.
    dinonun iyilesmesiyle bu polimik son bulmustu.herkes rahat bir nefes almisti.
  • bölüm sonlarında söylediği "bu iş bu kadarus", "ezergeçerus" ve "kafakoparanus" çocukluğuma aldığım büyük bir darbedir. o yaşta cinnet geçirip, kafayı duvarlara gömmeyi öğretti bana, saolsun.
hesabın var mı? giriş yap