• konulu bir kompozisyon yazınız. süreniz 30 dakikadır.
  • sadece kadinlara yönelik olmayan sınav.
    bugün ben de girdim sınava. stop falan etsem neyse ben de tamam diyeceğim ama yok fazla panikmişim. bir de arabayı hafif titrettim. bu yüzden bıraktılar.
  • 4. hakkında da sınavı geçemeyip ehliyeti alamayan bağyan hezeyanı. ablacım lütfen şu "hoca bana taktı" muhabbetini geçelim hadi bu 4. seferde kadın düşmanı şerefsiz bir hoca denk geldi sana taktı geçirmedi. önceki 3 seferin hepsinde mi hoca hatalıydı?

    bence isabet olmuş karar. hadi yine son seferi ablamızın beyanına güvenerek saymadan söyleyelim; sadece direksiyon derslerine 1000 tl verip o 3 seferde ehliyeti alamadıysan bu iş sana göre değil demek ki. arabayı bırak bisikleti bile en az üç tekerlekli kullanman lazım senin.
  • ben bir erkegim ve ehliyeti üçüncü seferde aldım. üstelik gecemedigim direksiyon sınavlarında stop da etmemiştim. artık ehliyet kolay alınmıyor. git ötede ağla
  • araçta sürücü adayı hariç genellikle iki öğretmen ve bir kurs öğreticisi bulunur. öğretmenlerden biri başkan üye olup ön koltukta oturur diğer öğretmen ile kurs öğreticisi arka koltukta oturur. uygulama sınavını yapan öğretmenler çok sıkı bir şekilde denetlenmektedir. öyle ki park alanı, yokuş kalkış, kimi kavşaklar gibi güzergah üzerindeki kritik bölgelerde il milli eğitim müdürlüklerince görevlendirilen müfettişler bulunur. kalması gereken bir adayın sınavı gerçekleştirenlerce geçirilmesi durumunda müfettişler durumu tutanak altına alır ve mezkur ekibin sınav sertifikası iptal edilir. ayrıca yine en küçük bir tolerans başarısızlık oranının çok yüksek olduğu yeni sınav sisteminde diğer sürücü kurslarınca anında itiraza uğrayacaktır. ve yine ek bir bilgi olması kabilinden belirteyim ki sınav başarı ortalamalarındaki düşük sonuçlar milli eğitim müdürlüklerince iftihar vesilesi sayılmaktadır. bakın filanca ilçe veya ile göre ya da ülke ortalamasına göre gayet kasmışız şeklinde.

    ezcümle, yeni sistem diyor ki; trafiğe bir başına çıktığın ilk gün hemen her yönüyle süreceğin motorlu taşıta ve trafik adabına vakıf olmalısın. başka türlü ehliyet yok. peki sistemdeki bu anlayış olumlu mu? tek kelimeyle evet...
  • abla sınavda bırak konuşmayı, ben ehliyeti aldıktan sonra bile araç kullanırken 1 sene radyo teyp açmadıydım dikkatim dağılmasın diye. kusura bakma trafiğe çıkmaman daha iyi gibi gözüküyor bu kafayla.
  • direksiyon sinavinda kadin dusmanligi yoktur, kadinlarin cok buyuk bir yuzdeyle arac kullaniminda acizlikleri vardir. ha erkeklerde de sayko arac kullanan cok sofor var ancak bazi tip hatalar sadece kadinlara mahsustur.

    bu cinsiyet ayrimci soylemden sonra, demek isterim ki, kotu sofor kotu sofordur ve sayica coktur. hicbirisinin ehliyet alamamasini temenni ederim.

    bu sinavin da hala yeterince ciddi uygulanmadigini dusunuyorum, sinava giren iki kisiden biri ehliyet alamamali, avrupada ortalama bu, biz onlardan daha yetenekli degiliz.
  • direksiyon sınavı değil de ereksiyon sınavı olsaydı kadın düşmanlığı yapmazlardı o teftişçiler
hesabın var mı? giriş yap