• pek sevdiğimiz bi kardeşimizdir*, ayrıca "dünden bugüne dildo konsepti* - getirdikleri-götürdükleri" adlı essay aracılığıyla bu konudaki engin bilgisini insanlığın hizmetine sunduğu için teşekkürü borç bildiğim bir insandır.
  • sözlükte star wars ile ilgili bir başlık görüldüğünde altında büyük ihtimalle imzasını göreceğimiz fan bir kardeşimiz.
    yaşından beklenmeyecek* kadar kültürlü,olgun bir insan olduğunu gördüm,içimden "afferim çocuğa*" dedim.
    okulunu* gezdirecekti bana,yapmadı,kaytardı.kapıdaki bekçiye maymun oldum sayesinde*.
  • okulda genelde yanına oturduum kişi ..kirli heri.. uyurken yaklaşmayın(bkz: uyandırılınca asabi olmak)
  • nickim altına girdiği entry le beni duygu sağanağına sokan yaşadığımız şeylerin film şeridi tarzında gözümün önünden geçmesini sağlayan , düşünceli olduğu kadar iyi tavsiye de üreten , en sıkıntı dolu ve panik anlarında soğukkanlılığı ve olgunluğuyla adamı şaşırtan , 2-3 gün öncesine kadar üniv. i fransada okumaya karar weren kişilik.. (son cümleciği niye yazdım bilmiyorum..)
  • (bkz: clint eastwood)
    (bkz: adam f)
    (bkz: nasil yani)
  • muse konserine girmek icin sira beklerken soguktan burnu kizarmis havuc kivamina gelmis ve bu halde ntv kamerasina goruslerini belirtmistir. ntv ciler kendisinin cekiciliginden ne kadar etkilenmislerse gece gunduz programinda sadece onun konusmasini vermisler. "cook sira var gordugunuz gibi" diyerek milyonlarin kalbini fethetmis, beni tv karsisinda komaya sokmustur bu goruntuleri . hatta anlatilanlara gore kendisi okulu sayesinde ogretmenleri esliginde arkadaslari ile dolmabahce sarayina gittigi bir 10 kasim sabahi televizyonun birine demec vermeye calismis lakin basarisiz olmustur . (bunu duydum) . soyle ozetlemenin sakincali olmayacagini dusunuyorum: kucuklugunden beri tv kameralarina konusmayi kendine odev bilmis , kamera sevgisini gelistirmis ve film isine bile girmis hatta dijital camarasi olan biridir bu kivircik.
  • şunun şurasında 2 haftalık periyodik pazar görüşmelerimizde*candanlığı ve afacanlığıyla gönlümü çelmiş, bugünkü çoraplarıyla da aklımı çelmiş genç kardeşimdir.
  • yuz yuze goru$memiz, ani bir werder veremem transfer cali$masi sonucunda olsa da, gercek anlamda tani$mamizin orijini zuxxi com'a ve hatta jixus'a dayanan bir ki$iliktir. ilginc bir tesaduftur kendisi. guzel film muhabbetleri yapip, ayni takimda oynuyor olmaktan kendi halinde bir sevinc* duydugum insandir. son diyecegim, attack of the clones iyidir, ama o kadar da degildir*.
  • odasında göz gezdirirken ufacık bir dirtyharry şişesini görüptene, "haaaaaaaaaaa..." dedim. evet "ha" dedim.

    (bkz: karper peyniri)
  • mef` : lanet olasıca mef` sayesinde gitgide daha yakından tanıdığım sevgi insanı. saygı duyulası bilgi erdemi ` :abime de science`. tatlı-sert aile adamı. fantastik kişi, misafirperver hologram. cin kişi.
hesabın var mı? giriş yap