• ''dış çekim'' fotoğrafları güzel çıkmayan ve boşanma aşamasındaki birinden kamu spotu dinlediniz. teşekkürler
  • yeni trend.

    bazı eski evlilik resimlerinden hatırlıyorum da fotoğrafların arka planlarında saraylar, şatolar, malikaneler vs... den geçilmiyordu.

    bu dış çekim sayesinde herkesin (bkz: buckingham sarayı)'nda yaşamadığını öğrenmiş olduk.
  • acayip doğru tespit.

    bak şimdi.... 12 ağustos 2017 cumartesi günü saat 13.00 ile 19.35 arası çamlıheşin merkez ile elevit yaylası arasındaki yolda 9 gelin saydım ... yayla yolunda , çamur çökek şelale yolunda... insanlar yürümeye yol bulamıyor bu arkadaşlar dış çekim yapıyor.... oowwww didim... yiğidim aslanım sen nelere gadirsin...
  • az önce (bkz: diş hastanesi)nden geldim.

    başlığı da (bkz: diş çekim saçmalığı) diye okudum.

    3-4 gündür çektiğim (bkz: diş ağrısı) bütün aklımı, ruhumu, bedenimi ele geçirmiş demek.
  • çürüyen dişleri çektirmek yerine kendinin düşmesini beklemek daha akıllıca. eved.
  • evlilik işinde giren kazıklardan herhangi biri.
    dışını, içini boşverin. arkadaş herkesin elinde akıllı telefonlar, kameralar, fotoğraf makineleri var. yani bu fotoğraf olayı tümden saçma. ha bazı pozlar var ki zaten insanın gözleri kanıyor. fotoğrafçı ne kadar fantastik poz varsa uygulayabiliyor.
    götüne ekstradan kazık sokmak için ne kadar trend varsa uyuluyor. evleneceğine git tefeciden para alıp batır daha iyi anlayacağın.
    ayağını yorganına göre uzatacaksın, yorgan yoksa o ayağı götüne sokacaksın. yapacak bir şey yok. konu neydi? ben neden sinirlendim bu kadar? neyse ...
  • " gelinle damat gerdeğe girmeden biz onlarla bir gerdeğe girelim " diyen dış güçler tarafından ortaya atılmış saçmalık.
    dış güçler de malumunuz; baldız ,kaynana ,görümce ,elti ,yenge ... falan oluyor.

    kıytırıktan bir fotoğrafçının kıytırıktan bir çekimi bile 1500-2000 tl den başlıyor. aklınızı başınıza devşirin arkadaşlar, rica ediyorum.
    buna vereceğiniz parayla giriş seviyesi güzel bir dslr alır, küçük bir eğitimle de ortalıkta fotoğrafçıyım diye gezinenlerden çok daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz.
    "ama bizi kim çekiceekkk" diyebilirsiniz, onun için de çare tripod
  • iç çekim karşıtı biri olarak desteklediğim dış çekimdir.
  • dış çekime verilecek fazladan parayla en az 1 yil duble iskender yenir
  • haftasonları istanbul'daki tüm korularda, sosyal tesislerde ve mesire alanlarında yerin göğün "1.55'lik şişman kız tarafından giyilmiş, aşırı kabarık, türbanlı gelinlik"le kaplanmasına sebep olan moda.

    böyle karşıya bakıyorsun, kocaman bir kartopu geliyor üstüne doğru, yaklaştıkça anlıyorsun ki aaaaa, gelin! her yer gelin!
hesabın var mı? giriş yap