• bu insan kesinlikle hijyenik bir ağıza sahip değildir.dişleri bakımsız , çürük ve bir o kadar da çirkindir. ağızı kokabilir ve insanı tiksindirir. kesinlikle öpüşülmemesi gereken insandır ama tavsiye yoluyla ona bu alışkanlık kazandırılabilir.bazısı ' ben sakız çiğniyorum yeterince , bu beni koruyor ' yanılgısındadır. oysaki sakız sadece bir yardımcıdır.asla esas bakım olamaz.
  • - disinde beyaz bisey var!
  • enteresan insanlardır, lan aynaya da mı bakmıyosunuz dedirtiler kişiye. zira iğrenç sarı pütür pütür hatta bazen turuncudur dişleri. yazıktır, günahtır.
  • hic fircalamayan bi insanin olabilecegini dusunmuyorum aklim almiyor. ha olabilir belki ama onlara insan denilmez ki! maymunlar da (ve daha pek cok hayvanlar alemi uyesi) fircalamiyor cunku. ama benim 3-4 gunde filan bi kere fircalayan ve disinde hic curuk , dolgu filan olmayan hatiri sayilir arkadaslarim var. hayret bi olay. biz gunde iki kere fircaliyoruz yine curuyor kodumunun disleri. kalsiyum eksikligi filan mi var acaba. malum sut filan icmeyiz hic de. ama aslansutu ise yarar mi onu bilemem ehe ehe. hic olmadi arayip bulcam nerde varsa "dis fircalama kursu"na gidecem. yetti gari yemin olsun.
  • benim kuzenim de bu gruba girer. dişleri yosun tutmuştur. hayretle izlemekteyim kendisini, binlerce yıl önceki atalarına dönüş yolculuğunu. doğallığının hayranıyım. bir de farkettim ki, dişlerinin kuzeye bakan tarafı daha sık yosun tutmuş.
  • her akşam dişlerini fırçala diye başının etini yerseniz,sonunda artık dırdırlarınızı çekmemek için dişlerini fırçalayarak yanınıza gelecektir.
  • tasvip edilmeyen davranışlarda bulunan insanlardır.
  • artık dişlerini fırçalamaya karar verdiği anda dişeti kanaması sorunuyla yüzleşecek olan insan türü.
  • dislerinizi firçaladiginiz halde sizin disleriniz çürüyorsa ve onunkiler hala sapasaglamsa sinir bozan insan modeli.
  • lisedeyken dişimi fırçalamadan uyuduğum gecelerde, dişlerimin hepsinin çürüyüp döküldüğü kabuslar görüp kanter içinde kalkıp banyoya koşan ben, üniversiteye girdiğim ilk sene bu tembel heriflerin önde gideni olmuştum..

    yurt hayatı ve sınırsız alkol tüketiminin doğal ve pis bi sonucudur.. odaya kafa bi milyor gelen kişi kendini attığı yataktan, oranın oda arkadaşının yatağı olduğu gerekçesiyle kaldırıldıktan ve paldır küldür ranzaya tırmandıktan sonra "aaa dişlerimi fırçalamadım" diyip geri inecek insana bi kasa bira da benden zati.. sen git önce karaciğerini fırçala pis ayyaş!
    o zamanlar haftada 1 -2 kere fırçalardım dişlerimi sanırım.. ama yemek yapışıp çürümesinler diye her sabah zeytinyağlı pamukla ovalartdım onları*
    dişlerimin çürümediği ve sararmadığını da göz önünde bulundurursak bakterilerin alkol sevmediği sonucuna ulaşabiliriz sanırım..*
hesabın var mı? giriş yap