• bir çok muayene odası olan, ameliyathane, morg, uyanma odası, yataklı odaları bulunan, kalabalık bir sağlık personeline sahip, bir hastanede bulunması gereken bütün donanıma küçük farklarla sahip olan sadece diş ve çene ile ilgili hastane.
  • (bkz: dentistanbul)
  • ramazanda gidince bomboş olan yer. sadece burda mı böyle bilmiyorum ama ramazan öncesi tüm koridorlar bekleyenlerle doluyken , şuan hasta yok nerdeyse. tabi şunu belirtmekte fayda var, bahsettiğim yer devlet diş hastanesi. üniversite diş hastanelerinde böyle bi durum söz konusu değil, ümitlenmeyiniz hemen.
  • dolgular dolgular
  • edirne gibi illerde acil müdahalelerin 7/24 rahatlıkla(çünkü bomboş) yapılabildiği diğer tedavilerin ise uzman dişçi tarafından gerek gün içinde gerekse 1 hafta sonrasına randevu verilerek yapılabildiği kurum.
  • 1 eylül'e kadar diş ağrısı mı çekeceğiz?
    hadi onu geçtim, acil bir durum oldu. öylece kalacak mı?
    bu nasıl bir tuhaflıktır?
  • bugün üniversite bünyesinde hizmet verenlerinden birine gittim
    ölmez de sağ kalırsam

    13 ekim de diş ameliyatım
    2 yıl sonra bir diş tedavim var
    diş taşlarım için de 2 3 ay içinde arayacaklarmış

    hayatıma dişsiz olarak devam etmeyi planlıyorum.
  • hükümetin her şehre diktiği bina.

    içerisinde ne yapılıyor peki? diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu. başka bir şey yok. sadece genel diş hekimliği. ortodontist yok, endodontist yok. çene cerrahı yok.

    bizimki şehrin en güzel binası. kocaman. ama ne ihtiyacımız olsa özele veya diğer şehirlere yönlendiriyorlar.

    kaç yıl önce 20’lik dişimi çekecek çene cerrahı yoktu. hala yok. dişimi sıkıyorum uyurken ve bu baya zarar verdi dişlerime. plak yapılması lazım. plak anlaşmaları yok. başka şehre üniversite hastanesine bir ortodontiste git diyor. sonra bir diş köküm yine bu diş sıkma mevzusundan dolayı önce yerinden oynayıp aşağı sarktı, sonra yerine oturdu. ancak kist oluşmuş o oturduğu yerde. endodontiste gitmem lazım, elbette o da yok.

    koca binayı sadece genel diş hekimliği için kullanıyorlar. sorsan hökümet sağlık sistemini düzeltti diyor çomar. hastanelerde sıra beklemiyoruz artık aynen, direkt özele gidiyoruz. ya da gidemiyoruz para yoksa.
hesabın var mı? giriş yap