• celal şengör'e bile cahil ve anadolu çomarı denildiğini gördüm ya şu sözlükte, daha ölsem de gam yemem. ulan adam hem amerikan hem de rus ulusal bilimler akademisine üye. adam caltech'de, oxford'da yani senin kapısından girmeyi hayal bile edemeyeceğin yerlerde hocalık yapmış. alanında dünyada sayılı adamlardan birisinden bahsediyoruz.

    söz konusu tsk olunca bunun gibi saçma sapan açıklamalar yapıyor eyvallah da, bu açıklamalardan yola çıkıp da şu adama cahil dediğiniz zaman ne kadar mal göründüğünüzü bir bilseniz keşke.
  • --- spoiler ---
    insanlara dışkısını yedirmek gibi..
    hayır, hayır bir dakika. bir kere dışkısını yedirmek işkence değil.
    nasıl değil?
    ben bal gibi yerim. niye biliyor musun?
    yapmayın hocam.
    ben bunların yendiğini gördüm. bir gün san diego hayvanat bahçesi'nde goriller birbirlerine dışkılarını ikram ediyorlardı. onlar da bizim gibi primatlar. gayet güzel, hiçbir şey de olmaz. meselâ jeolojinin kurucularından olan william buckland'ın hayvanlar âlemindeki her şeyi tatmak gibi bir merakı vardı: dışkı ve sidikler dâhil. bu bilgisi sayesinde napoli'de san gennaro'nun kanı zannedilerek kutsal bir mucizenin olduğu sanılan bir yerde akan şeyin kan değil, yarasa sidiği olduğunu teşhis ederek, kutsal mucizenin de palavra olduğunu ispat etmişti! yani dışkı pis bir şey değil ki. sen sidiğini içmez misin?
    --- spoiler ---

    kendisine afiyet olsun diyorum.

    dışkı yedirmek işkence değildir diyen birini ciddiye almak ve savunmak bana göre beyinsizliktir.
  • sözlükteki celal şengörcüler gelsin bir açıklasın bu papyonluyu. yalayıp yutsan ne olur yaptığın şeyi. sıyırmış iyice.

    daha işkence tanımını öğrenememiş. bir insana iradesi dışında, zorla yaptırılan her şey işkencedir. ha ama sen bokunu yemek istiyorsan, tutan yok. afiyet olsun celal şengör.

    ulan kibirli olmak, kendin dışındaki herkese bok atmak ne kötü şey...
  • saçma sapan bir laf lan işte nesini savunuyorsunuz ? adam işkence olarak dışkı yedirilmesiyle ilgili soru soruyor darbe sevici profesörümüz dışkı yemenin biyolojik yönünü anlatıyor. bu soruya bu cevabı vermenin tuhaflığını anlamayacak kadar mal mısınız ?
  • --- spoiler ---

    a.m. celal şengör

    --- spoiler ---

    kitabın kapağında yazar kendi eleştirisini yapmıştır.
  • a.m celal hoca yine yardırmış helal olsun hocam aynen devam
  • kendisini toplum düzeyinin üzerinde, en tepelerde bir yerde gören bir kişinin beyanıdır. şoförüyle kendisinin oyu bir olmamalı, şoförü hep şoför olarak kalmalıdır. ülkeyi bu oligarşi yönetse "ekmek bulamazlarsa dışkı yesinler" diyecekler ondan korkuyorum.

    (bkz: ekmek bulamazlarsa pasta yesinler)
hesabın var mı? giriş yap